Orasul mascat (Seria Biblioteca invizibila, partea a II-a)

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
320
ISBN:
9786064306883
BDCID:
00436778
A fi sub acoperire intr-o Londra victoriana dintr-un univers paralel poate ajunge o rutina pentru bibliotecara-spion Irene. Misiunea de a colecta opere de fictiune importante pentru misterioasa Biblioteca si munca depusa sub acoperire ca sa se integreze in cultura timpului sunt puse in pericol odata cu rapirea partenerului ei, Kai - un dragon de descendenta regala.   Disparitia lui Kai poate duce la un conflict intre forte capabile sa devasteze toate lumile. Pentru ca omenirea sa nu fie prinsa la mijloc, Irene va trebui sa se alieze cu un reprezentant al Neamului Frumos si sa treaca intr-o Venetie plina de magie, unde domina coincidentele bizare si unde se sarbatoreste un etern Carnaval.
Cogman a deschis drumuri noi in taramurile imaginare din mostenirea noastra culturala. Iar noi, cititorii, nu ne putem satura! - The Wall Street Journal   "Prin recuperarea de carti esentiale din aceste lumi, Biblioteca ajuta la pastrarea echilibrului. Legaturile sale cu lumile le impiedica pe acestea sa alunece prea repede in directia haosului sau ordinii, iar un mediu stabil pentru oameni este posibil undeva la mijloc. Bibliotecarii juniori pot fi aspru pedepsiti daca fraternizeaza in mod nepermis cu Neamul Frumos. Este in special cazul celor care par sa submineze neutralitatea Bibliotecii. Ar trebui sa subliniem ca nu vom emite judecati cu privire la - binele omenirii -. Oamenii trebuie lasati sa isi ia propriile decizii. Scopul Bibliotecii este sa impiedice omenirea sa creada in realitatea absoluta. Sau in opusul ei."   "Prin recuperarea de carti esentiale din aceste lumi, Biblioteca ajuta la pastrarea echilibrului. Legaturile sale cu lumile le impiedica pe acestea sa alunece prea repede in directia haosului sau ordinii, iar un mediu stabil pentru oameni este posibil undeva la mijloc. Bibliotecarii juniori pot fi aspru pedepsiti daca fraternizeaza in mod nepermis cu Neamul Frumos. Este in special cazul celor care par sa submineze neutralitatea Bibliotecii. Ar trebui sa subliniem ca nu vom emite judecati cu privire la -binele omenirii- . Oamenii trebuie lasati sa isi ia propriile decizii. Scopul Bibliotecii este sa impiedice omenirea sa creada in realitatea absoluta. Sau in opusul ei."

Carti Pentru Copii Carti Fictiune Carti Literatura Carti Literatură Străină Carti Beletristica Carti Literatură Universală Carti Fantasy și Sf

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit