Rivali. Vol. 1. Rivalul perfect

Rivali. Vol. 1. Rivalul perfect

Descriere

Lydia Donovan a cunoscut suferinta sub toate formele posibile, insa are o determinare si o vointa de a lupta in continuare cu ceea ce ii este menit sa o raneasca. Cu parinti care au neglijat-o si i-au oferit cele mai dureroase tratamente lipsind-o de afectiunea lor, acesteia nu i-a ramas decat o farama de speranta, ca undeva in indepartare va exista acel ceva care o va face sa fie ea din nou. O Lydia intreaga care va fi fericita. Amintirile trecutului patat vor disparea in imbratisarea barbatului iubit dupa care tanjeste, dar pe care nu-l poate avea. Cicatricile vor fi estompate de sarutul sau, dar ea, rezultatul pacatului tatalui sau, va primi ceea ce nu i s-a oferit niciodata: iubirea. Dar ce faci atunci cand dragostea trece granitele obsesiei?

Iar Lydia se incapataneaza sa-l viseze in continuu pe dusmanul tatalui ei, Hunter Deverell. Un barbat mandru, orgolios si hotarat sa distruga familia Donovan, folosindu-se de iubirea si afectiunea Lydiei pe post de arma letala. 

Ce se intampla cand planul lui e dat peste cap de o complicatie dulce si de o iubire mai puternica decat ura? Pot acesti rivali sa gaseasca drumul spre fericire?

Pe aceeași temă

Ivo Dima