Banca iubirii noastre. Unde a inceput totul...

Banca iubirii noastre. Unde a inceput totul...

Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
364
ISBN
9786060293385

Descriere

Best Romance of 2020! Un minunat portret al iubirii, perfect pentru fanii  Me Before You, One Day si A Star is Born.

O poveste de dragoste tulburatoare care se intinde pe trei decenii, incepe si se termina pe o banca, unde o femeie asteapta un barbat. Este locul lor, dar oare lucrurile vor fi altfel de data aceasta?

Acum zece ani, au facut un pact: Pe aceasta banca, in aceasta zi, vor incheia povestea de dragoste sau o vor incepe din nou. Nu ar fi trebuit sa se intalneasca niciodata. Nu ar fi trebuit sa se indragosteasca niciodata. Dar s-a intamplat, pana cand o minciuna i-a separat pentru o viata intreaga. Pot sa indrepte greseala, sa ierte minciuna, sa stearga anii ce au trecut? Mai pot regasi ceea ce s-a pierdut?   Frumos evocata! - Sunday Mirror
Remarcabil de buna! - The Sun
Tulburatoare! - Independent
Minunata! - Rosamund Lupton
Fascinanta! - Ruth Ware

Saskia Sarginson a crescut in Suffolk si acum locuieste la Londra. Este mama a patru copii. Are o diploma de licenta in literatura engleza la Cambridge si un masterat in scriere creativa la Royal Holloway. A lucrat ca editor in domeniul sanatate si frumusete, jurnalist independent, ghost-writer si editor de texte. Pe langa scris si citit, ii place sa danseze tango si sa se plimbe cu cainii.
Fragment din romanul "Banca iubirii noastre. Locul unde a inceput totul..." de Saskia Sarginson:

"Ea facu un pas inapoi si isi incrucisa bratele. - Ma urmareai? - Te-am observat, raspunde el rapid. Ieseai putin in evidenta, stii. Vreau sa zic, toti ceilalti erau incantati si radeau, si iata-te pe tine in negru din cap pana-n picioare, mergand ca si cum aveai o misiune. Si pareai... - Cum? - Trista, spune el. - Oh. Suna ca si cum tot aerul o parasise odata cu acel sunet. - Se intamplase... ceva rau? intreaba. Insa ea raspunde in acelasi timp: - Era banca mea... Cuvintele li s-au amestecat, iar asta o facu sa rada. Si pe el. Emotiile scanteiaza in aerul din jurul lor. Are un ras frumos, se gandeste el. E puternic si sincer si nu isi duce mana la gura, asa cum fac multi oameni. - Banca ta? - Nu a mea personal, nu. Insa m-am atasat de ea. Are o priveliste grozava. Si are si inscriptia... - Inscriptie? Se apropie cu cativa pasi. Are o strungareata intre dintii din fata, iar lui i se pare extrem de incantator. - Da, stii tu. Placuta de pe spate. Imi place sa le citesc. Fiecare e ca o mica poveste. Despre iubire si pierdere. Mereu sunt curioasa de oamenii pentru care sunt facute... inventez povesti despre ei in minte. - Da, spune el, tulburat. Stiu la ce te referi. E amuzant. Si eu fac acelasi lucru. - Serios? Deschise larg ochii. Credeam ca sunt singura. El observa cateva fire de par prinse in cercelul ei, care au format o bucla delicata pe care isi doreste sa o atinga, sa o destrame. Parul ei este exact la jumatatea intre blond si saten. Cum denumesc oamenii aceasta culoare? Miere? Chihlimbar? - Ce spune inscriptia? intreaba el. De pe banca ta. - "Pentru Frank, care iubea privelistea de pe aceasta banca. Stiu ca inca stai langa mine." Pulsul ii salta de recunoastere. - Asta scrie? Apoi inregistra prima parte a inscriptiei. Dar il cunosteai pe tipul asta... Frank? - Nu. Doar ca, are acelasi nume ca cineva... cineva important pentru mine."

Pe aceeași temă

Saskia Sarginson

Saskia Sarginson

Saskia Sarginson