
Sare, grăsime, acid, căldură
Descriere
Sare, grasime, acid, caldura - Patru elemente esentiale ale artei culinare
Simpla lectura a acestei carti te va ajuta sa devii un bucatar mai bun. - Bon Appetit Iata o carte despre ABC-ul bucatariei de pe urma careia vor avea de castigat atatia novici. - The Atlantic Aceasta carte minunata si accesibila nu doar ca te invata cum sa gatesti, ci surprinde modul in care ar trebui sa simti cand gatesti: plin de curiozitate, spontaneitate si bucurie. Samin este una dintre marile profesoare pe care le cunosc. - Alice Waters Daca ai de gand sa cumperi o carte de bucate in acest an, alege-o pe aceasta. —Buzzfeed Invata sa gatesti mese delicioase cu orice ingredient, oriunde si oricand – chiar fara reteta. Samin Nosrat a predat oricui, de la profesionisti la elevi de gimnaziu, folosindu‑si filosofia revolutionara. Daca vei stapani doar patru elemente – sare, grasime, acid, caldura –, tot ce vei gati va fi delicios.
Comandă Cartea
Pe aceeași temă

La pescuit de fraieri. Economia manipularii si a inselaciunii - George A. Akerlof, Robert J. Shiller
George Akerlof,Robert J. Shiller