Madam

Madam

Editura
An publicare
2007
Nr. Pagini
288
ISBN
9789738817692

Descriere

Cum ajunge o tanara crescuta intr-o familie aristocratica din traditionalistul Sud al Statelor Unite sa fie matroana uneia dintre cele mai populare agentii de call-girl din Boston? Se poate vorbi despre un cod deontologic al celei mai vechi meserii din lume? si, oare, exista viata dupa renuntarea la prostitutia de lux? Jeannette Angell cunoaste raspunsurile la toate aceste intrebari si nu se teme sa ni le spuna in binecunoscutu-i stil fermecator si incitant.

Jeannette Angell

Atat pentru lumea literara, cat si pentru publicul larg, Jeannette Angell reprezinta un caz aparte. De-a dreptul scandalos.

Biografie:

Nascuta si crescuta in Franta, absolventa a unei facultati de prestigiu din cadrul Universite Catholique de L´Ouest, Jeannette Angell se stabileste in Statele Unite la varsta de 21 de ani. Aici obtine numeroase diplome de la cele mai cunoscute institutii de invatamant superior din celebra Ivy League. Devine, astfel, licentiata in istorie si doctor in antropologie. Incearca apoi sa isi construiasca o cariera in mediul universitar, predand numeroase cursuri, dar veniturile eu raman totusi anemice.

Atunci cand iubitul o paraseste, golindu-i, totodata, si contul personal, lectorul nostru ramane fara alta optiune decat, ne spune ea, aceea de a accepta sa practice prostitutia de lux. Angajata de o agentie de profil, Jeannette Angell incepe sa traiasca o adevarata viata dubla: lector universitar ziua si dama de companie noaptea. "Cariera" ei in industria placerilor dureaza aproape trei ani si constituie materia prima pentru volumele de memorii Call-girl. Memoriile unei dame de companie si Madam. Viata si afacerile unei matroane din Boston.

Pe aceeași temă

Jeannette Angell

Jeannette Angell