Matematica si stiinte

0 ( 0 )
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
216
ISBN:
9786060032007
BDCID:
00420043
Evaluare nationala la finalul clasei a VI-a. Matematica si stiinte. Ghid de pregatire  
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 si se regaseste la pozitia nr. 283 din anexa Ordinului.
  Aceasta lucrare a fost realizata in conformitate cu Metodologia de organizare si desfasurare a Evaluarilor Nationale la finalul claselor a Il-a, a IV-a si a Vl-a in vigoare si vizeaza evaluarea unor competente din aria curriculara „Matematica si Stiinte ale naturii'7 (competentele generale si specifice prevazute de programa in vigoare pentru matematica si, respectiv, stiintele naturii)   Prezenta lucrare este un auxiliar didactic care intruneste toate conditiile unui ghid de pregatire a examenului de Evaluare Nationala de la finalul clasei a Vl-a, pentru aria curriculara Matematica si Stiinte ale naturii, deoarece:   - respecta programa scolara in vigoare; - cuprinde teste de antrenament care vizeaza atingerea competentelor prevazute de programa Evaluarii Nationale; - itemii sunt insotiti de coduri de evaluare; - cuprinde bareme de corectare si solutii pentru toate subiectele; - fiecare test este urmat de o fisa de evaluare, utila pentru urmarirea progresului scolar.

Carti Auxiliare şcolare Carti Auxiliare Clasa A 6-a Carti Set Semestrul I + Semestrul Ii Clasa 6 Carti Matematica Clasa 6 Carti Manuale Scolara Carti Culegeri Auxiliare

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2023 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit