Pachet 5 carti. Bondarel

Pachet 5 carti. Bondarel

Editura
An publicare
Nr. Pagini
ISBN
9789731012933

Descriere

Pachetul este format din cinci carti despre Bondarel si peripetiile acestuia:

• Bondarel si iubirea (28 de pagini, anul 2019)
Ce inseamna, de fapt, sa iubesti pe cineva?
Este intrebarea la care Bondarel incearca sa gaseasca un raspuns, asa ca porneste la drum, hotarat sa afle ce e iubirea.
O treaba deloc usoara, pentru ca iubirea poate lua mai multe forme si se poate arata sub diferite chipuri.
Dupa multe aventuri palpitante, Bondarel ajunge la concluzia ca iubirea e ca o raza de soare: n-o vezi, dar simti ca te incalzeste.
O carte cu ilustratii graitoare si cu un mesaj nemuritor: Iubirea e iubire!

• Bondarel si bucuriile iernii (28 de pagini, anul 2018)
Sarbatorile de iarna se apropie, iar Bondarel este tare nerabdator. Din nefericire, tocmai acum toate lucrurile ies anapoda…Oare vor reusi, pana la urma, Bondarel si dragii sai prieteni sa se bucure de magia fulgilor de nea si a cadourilor?
O carte cu ilustratii graitoare si cu un mesaj exceptional: cel mai frumos cadou este acela de a-i avea pe cei dragi alaturi!

• Bondarel invata sa zboare (28 de pagini, anul 2015)
O carte ilustrata pentru toti copiii de-o schioapa, dar cu inima mare: fiti voi insiva, credeti in voi si veti reusi orice in viata!
Se spune ca bondarii au aripi prea mici ca sa poata zbura – si asta gandeste si Bondarel al nostru, in timp ce se intoarce pe jos acasa de la gradinita gazelor.
'Cu aripile tale firave n-o sa poti zbura niciodata!', radeau de el colegii lui de gradinita. Insa, nu dupa multa vreme, Bondarel va descoperi ca nu are nevoie de aripi mari, ci doar de putin curaj...

• Bondarel sarbatoreste venirea primaverii (28 de pagini, anul 2018)
A venit primavara!
Tot ce e bun, frumos si sfant ne inconjoara din nou.
Bondarel si prietenii sai vor sa traiasca din plin aceasta primavara insorita. Isi doresc, totodata, sa pregateasca un Paste de neuitat. Asteapta cu multa nerabdare marele ospat bondaresc si pornesc in cautarea oualor colorate. Dar oare asta inseamna cu adevarat sarbatoarea de Paste?
O carte cu ilustratii calde si cu un mesaj nemuritor: cand esti generos si dispus sa imparti cu ceilalti, devii mai fericit!

• Bondarel si timpul (28 de pagini, anul 2020)
In vechea sala de asteptare a garii e mare forfota bondareasca. Micul Bondarel, alaturi de parintii sai, asteapta sosirea bunicii Bondarescu. Trenul parca nu mai soseste odata, iar Bondarel devine din ce in ce mai nerabdator.
Incepe sa-si puna o multime de intrebari: Cat mai dureaza? Cum se face ca timpul trece uneori atat de repede, iar alteori atat de incet? Ce inseamna sa ai prea putin timp?
O poveste simpatica in care Bondarel afla, cu ajutorul prietenilor, nu numai sa pretuiasca timpul, ci si sa-l foloseasca eficient.
O carte cu ilustratii calde si cu un mesaj graitor:
Timpul inseamna acum!

Pe aceeași temă

Britta Sabbag

Gabrielle Bernstein

Ioan Petru Culianu,Jirah Dewey Buck,Florence Scovel Shinn,Sue Monk Kidd,Catalin Pavel,Stephen King,Tal Ben Shahar,Marin Sorescu,J.K. Rowling,Daniel Goleman,Richard J. Davidson,Lucy Hawking,Stephen Hawking,Laura Cosoi,T. Colin Campbell,Judith Kerr

Britta Sabbag

Britta Sabbag

Britta Sabbag,Joëlle Tourlonias,Maite Kelly

Britta Sabbag,Joëlle Tourlonias,Maite Kelly,Britta Sabbag Maite Kelly Joelle Tourlonais

Britta Sabbag,Joëlle Tourlonias,Maite Kelly