Dramaterapia la copii


Autor:

Etichete:

Editura:
Sper - 2019 - 154 de pagini

ISBN:
9786068429731
BDCID:
00419272

Descriere

Dramaterapia la copii. Exercitii de dezvoltare personala

Avem nevoie sa ne jucam din cand in cand si mai ales sa ne dam voie sa fim noi. Iar acest din urma fapt il uitam cel mai adesea.
 
Cartea cuprinde zeci de jocuri si 12 scenarii dramaterapeutice experientiale, exercitii care pot fi folosite pentru destindere, provocare, joc, inchegarea colectivului.
 
Lucrarea a urmarit dezvoltarea si optimizarea unui grup de copii, dar nu se rezuma doar la aceasta categorie de varsta. Structura sedintelor experiential-dramaterapeutice se poate aplica in scoli, in timpul orelor de dezvoltare personala din programa, in gradinite, in diverse cadre nonformale, chiar si in activitatea cu adultii, doar ca aici as creste gradul de dificultate al cerintelor.
 
Structura sedintelor si elementele din care sunt alcatuite, pe partea de exercitii, permit aplicarea lor sectionata. Adica, un cadru didactic, in limita dirijarii pe partea de psihologie, sau un psiholog poate aplica si lucra doar cu unul sau mai multe exercitii ale unei sedintei. De asemenea, se pot combina diferit exercitiile fata de dispunerea din aceasta lucrare.
 
Directiile cercetarii vizeaza prezentul, societatea actuala cu nevoile ei, precum si viitorul in terapie. in sensul ca avem nevoie sa se faca dezvoltare personala in randul copiilor, tinerilor, cat si in viata fiecaruia dintre noi. Obiectivul meu de suflet este sa ofer si sa accesibilizez la o scara cat mai larga educatia si dezvoltarea emotionala pentru copii, cat si imputernicirea oamenilor de pretutindeni pentru ca acestia sa fie autentici si sa isi urmeze visurile. - Autoarea

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.