Pur si simplu mama

Pur si simplu mama

Descriere

Pur si simplu mama. Carte despre esenta si firesc in cresterea copiilor de la conceptie pana la 3 ani

In aceasta carte va impartasesc experientele mele, alaturi de multe altele descoperite in carti de calitate, acestea sunt menite sa va ajute in primii 3-4 ani din viata copilului dumneavoastra,  sa va bucurati cat mai mult de aceste momente magice. Doresc ca in aceasta carte sa va chem la descoperirea esentei si sa va arat cum puteti creste un copil mai sanatos cu bani putini, cu mai mult timp de calitate, mai aproape de natura si de natural.
Se zice ca parintii isi atrag copiii care se vor naste, adica copiii isi aleg parintii si copiii care se nasc azi se pare ca sunt spirite in varsta, mai elevate. Ma distreaza si ma incanta in acelasi timp cuvintele lui Andrea Filip din cartea Regaseste-ti stralucirea, in care ne indeamna sa ne respectam copiii: „Se spune ca intotdeauna parintii primesc copiii ai caror suflete sunt mai evoluate decat ei. Ce zici daca e asa? Pana si Fecioara Maria l-a avut pe pruncul Isus. Cum ar fi fost ca ea sa-l fi tratat cu superioritate, sa-l fi batut daca nu ar fi ascultat-o si sa-i fi distrus increderea in sine?”
  Cel mai mare ghid spiritual din viata mea a fost si este maternitatea; aceasta experienta ma inspira in aceasta carte. O sa vedeti ca anumite informatii le putem primi direct de la copiii nostri, daca avem o stare de smerenie si deschidere necesara si nu punem bariere in fata invataturii, cum ar fi egoul nostru puternic sau obiceiurile intiparite adanc in mintile noastre, si o multime de prejudecati. Vom vedea, copiii nu au prejudecati, le invata in schimb de la noi. Traind in prezent, ei intampina orice cu maxima incredere si deschidere, marind astfel sansele reusitei, esecul fiind provocat de cele mai multe ori doar de mintea noastra care in trecut a suferit anumite traume si se asteapta sa fie la fel. Avem o responsabilitate deosebita fata de copiii nostri inca din momentul zamislirii deoarece orice gest sau gand de al nostru are efect direct asupra lor. Ei ne simt starile si uneori am impresia ca si gandurile. - Autoarea

Pe aceeași temă

Gazi