Valea fermecata. Trilogia Ahkisului. Vol.2


Autor:
Etichete:
Editura:

An Aparitie:
2020
Nr Pagini:
252
ISBN:
9786060291275
BDCID:
00417563

Descriere

Eu sunt Alex Tah Rupert, vrajitor al Primului Tah, al intaiului grad, al primei trepte, prieten al Dragonilor Oglinda, salvatorul massilor, Scutul Focului, ocrotitorul Copacului Tata, faurarul inelelor ahkisului si comandantul Garzii Albe de Onoare. M-am nascut in 1959 in Ollney, Illinois. Ahkisul meu l-am primit pe Bathan de la legendarul Dush Tah Bashir, in timpul celui de-al treilea Razboi al Culorilor. Fara el, nu as mai fi astazi aici. Aceasta este povestea unui baiat de scoala primara, care a fost initiat departe de casa in tainele magiei, pribeag intr-o lume straina. Aceasta este povestea mea.
 
- Nu iti permit sa ma amagesti asa. Si nu sunt dragul tau Alex. Pentru tine, fiinta, sunt Alex Tah Rupert, magician al Primului Tah din Bathan, al gradului intai, al primei trepte. Cer sa vorbesc cu voi personal despre subiecte ce nu sufera amanare. Personal. Iluziile voastre stangace ma jignesc.
Am luat in causul palmei un pumn de aer pe care l-am azvarlit cu putere in aceasta scena ireala cu dorinta de a vedea adevarul. Imaginea se sparse si se destrama in mii de cioburi colorate.
Si dezvalui privirii mele adevarata Vale Fermecata.

Citeste si volumul 1 din trilogia Ahkisului: Scutul focului

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2020 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit