Chefi de Romania

Chefi de Romania

Autor
An publicare
2018
Nr. Pagini
72
ISBN
9786068953915

Descriere

Avem o bucatarie veche fabuloasa,  dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala – asa cum ne este ea intiparita in minte  – dispare.  Nu, nu vorbim de a inlocui ceva cu altceva. Ele pot convietui linistite impreuna - Nico Lontras A fi Chef este o meserie si necesita cunoastere de sine profunda, care se dezvolta o data cu varsta si cu experientele acumulate de-a lungul carierei. Imaginea de sine a unui Chef sta la baza respectului de sine, iar acesta din urma este determinat in mare masura de respectul acordat ingredientelor si disciplinei din bucatarie - Ciprian Nicolescu    In arta culinara, cheia succesului se afla in pasiunea pentru ce prepari, iar bucuria celor care degusta acel preparat este dovada ca mi-am indeplinit misiunea cu bine. Meseria de bucatar iti ofera mereu sansa de a descoperi locuri si oameni diferiti si interesanti, totul compunand un mare puzzle. - Rober Voicu Balanseaza aromele, calibreaza ingredientele si asigura un contrast al texturilor, culorilor, etc. Toate acestea gustand mereu. Studiaza trend-uri culinare, relationeaza cu cei din industrie, participa la concursuri sau training-uri, incearca idei noi, cauta inspiratie. Inoveaza, nu imita!  - George Craciun La intrebarea unui tanar daca este bine sa se faca bucatar, raspund de fiecare data cu „Nu”, sa nu se faca.... dar glumesc. Este o meserie grea, dar foarte frumoasa. - Claudio Costea

Pe aceeași temă

Daniela Sima

Camelia Sima,Daniela Dulica

Camelia Sima,Daniela Dulica

Gabriela Barbulescu,Angelica Sima,Daniela Stoicescu,Cristina Maria Gunea,Elena Cristina Sima