Doamna umbrelor. Orașul îngerilor (Vol.3)


0 ( 0 )

AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
202
ISBN:
9786069420621
BDCID:
00044393

Dupa douazeci de ani de la evenimentele din volumul doi, povestea s-a limpezit. Dar o amenintare pandeste din umbra, caci Diana nu a renuntat la planurile de razbunare, iar tinta este acum Ema, iubita baiatului lui Iustin. Tanarul trebuie s-o opreasca sa obtina ceea ce si-a dorit dintotdeauna – un trup omenesc.
Facand asta, el rescrie insa povestea tatalui sau. Va reusi sa ii creeze un alt final, sau va avea soarta intunecata a lui Iustin?

M-am indragostit de stilul de scris al Mihaelei de la primul volum al seriei. Acum pot doar sa spun ca scriitoarea a reusit sa ma cucereasca pe deplin si sa ma faca sa astept continuarea cu nerabdare. - Marina Neagu

Fragment din cartea "Doamna umbrelor" de Mihaela Strenc:

"A doua zi se trezi pe la zece. Fiind sambata insa, nu se grabi sa se scoale. Abia dupa o jumatate de ora, se hotari sa iasa din lancezeala si sa se puna in miscare. Mai intai se duse in baie sa se spele, apoi se lipi de frigiderul prin care, cam batea vantul. Nu gasi decat o conserva de peste, pe care o deschise si o hali pe nerasuflate. Toti banii primiti de la tatal lui se duceau pe bautura si tigari, si de multe ori uita ca omul mai avea nevoie si de mancare ca sa traiasca. Cuprins de o lene grozava, se aseza intr-un fotoliu, iar in urmatoarele minute nu facu decat sa fixeze crapaturile din pereti. Un paianjen, la fel de lenes ca si el, isi tesea panza ucigasa, intr-un colt, langa fereastra. Neavand nimic mai bun de facut, il urmari o vreme cum aluneca de pe un fir pe altul, intr-un dans ciudat, pana cand il lua din nou somnul.

Cand se mutase, in primul rand, ii ceruse tatalui sau sa arunce mobila de culori inchise. In locul micilor tablouri ale lui Iustin, acum se aliniau cateva etajere burdusite cu carti, iar canapeaua neagra fusese inlocuita cu una alba. Un lampadar cu abajur albastru statea de straja in apropiere de usa, si langa el se lafaia un televizor urias. Perdelele albe de la ferestre si draperiile bleu ciel iti creau senzatia unui peisaj marin, la atmosfera contribuind si un tablou ce reprezenta o corabie pe un ocean involburat. Atmosfera era odihnitoare si placuta, perfecta pentru o fire boema."


Carti Fictiune Carti Literatura Carti Beletristica Carti Literatură Română Carti Science Fiction Carti Fantasy și Sf

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit