Ziua în care am învățat să zbor (Vol.2)


Descriere

Dupa o incercare nereusita de a se sinucide, Oskar fuge de acasa, intr-un mic satuc bavarez, unde spera ca o va lua de la capat. Insa cand, dupa cinci ani de pribegie, trecutul il ajunge din urma, acesta decide sa nu se mai ascunda. Intors acasa, el va incerca sa-si indrepte greselile, dar si sa se impace cu sine. Lupta cu depresia care inca il macina, dar si cu familia din ce in ce mai fragmentata se vor dovedi puncte de cotitura vitale in calatoria lui Oskar spre vindecare fizica si sufleteasca.

Ziua in care am invatat sa zbor este un roman psihologic al redescoperirii sinelui si al formarii personale.

 
Mi-a placut mult romanul Ziua in care am invatat sa zbor, o scriere psihologica incantatoare, o poveste pe care o descoperi incetul cu incetul, pagina cu pagina si care nu inceteaza nici macar pentru un moment sa te surprinda. (Literatura pe Tocuri)
 
Ziua in care am invatat sa zbor a fost ceva… neasteptat. Neasteptat de frumos, de emotionant. Un roman care intruchipeaza depresia in sine si ii ofera numele Oskar. (The Cemetery of Books)
 
Ziua in care am invatat sa zbor reprezinta viata intr-o deriva continua, intr-o alunecare in propriile nelinisti, in propria nesiguranta, in dependenta de ceilalti. (Booknation)

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit