Pescărușul


Descriere

Vera Stanhope se confrunta cu un adversar mai vechi: fostul detectiv inspector-sef John Brace, acum detinut al inchisorii din localitate. Brace a fost condamnat pentru coruptie si implicare in uciderea unui paznic de vanatoare – iar Vera a fost printre cei care l-au adus in fata legii. Brace promite sa-i dea Verei informatii despre moartea lui Robbie Marshall, un traficant notoriu, in schimbul eliberarii inainte de termen. Cand detectiva ii urmeaza indiciile si descopera doua cadavre in loc de unul, lucrurile se complica. Investigatia o poarta pe Vera inapoi in timp, foarte aproape de casa: Brace, Marshall si un strain misterios poreclit „Proful” erau prieteni apropiati ai tatalui ei. Vera trebuie sa-si infrunte prejudecatile si amintirile nedorite, iar trecutul se ciocneste periculos de mult cu prezentul.
 
Un roman intens, despre coruptia din adancul unei comunitati mici si despre fragilitatea si fracturile relatiilor de familie.
 
Niciodata la moda, supraponderala, artagoasa, singura si fara sa-i pese catusi de putin ce cred altii despre ea, Vera Stanhope e unul dintre cei mai buni detectivi din lume. - Winnipeg Free Press
 
Aceasta poveste nuantata, inteligenta, ii va incanta si pe fanii seriei, si pe noii cititori. - Publishers Weekly
 
O ador pe Vera, care e un fel de incrucisare intre Miss Marple si Columbo… Mai vrem, va rog! - Crime Fiction Lover

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.