Bacalaureat 2019 Istorie

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
224
ISBN:
9786067931822
BDCID:
00040275
Lucrarea Bacalaureat 2019. Istorie. Sinteze. Scheme. Teste de evaluare pentru clasele a IX-a - a XII-a – care isi propune sa fie un instrument de lucru util si accesibil – se adreseaza atat elevilor care sustin examenul de bacalaureat, proba de istorie, cat si cadrelor didactice.

• Sintezele, alcatuite conform programei de bacalaureat, au fost concepute pe baza competentelor specifice si a cerintelor de evaluare generale ale Centrului National de Evaluare si Examinare.
• Modelele de subiecte realizate pe fiecare tema din programa de bacalaureat reprezinta o noutate in peisajul lucrarilor de acest gen. Modelele pot fi asamblate, in teste, de fiecare profesor, la clasa, in functie de nivelul de cunoastere al elevilor si de materia parcursa.
• Sugestiile de rezolvare le explica elevilor modul in care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, ajutand, implicit, la invatarea coerenta si logica a materiei de examen.

Lucrarea poate fi utilizata pentru pregatirea examenului de bacalaureat, fiind alcatuita in conformitate cu programa de examen.


Carti Istorie Carti Auxiliare şcolare Carti Manuale Carti Bibliografie școlară și Auxiliare școlare Carti Auxiliare Clasele 9-12 Carti Manuale Si Auxiliare Scolare Carti Liceu Carti Non Fictiune Carti Manuale Scolara Carti Culegeri Auxiliare Carti Promotie Bacalaureat 2020 Carti Promotie Bacalaureat 2021 Carti Altele Clasele 9-12

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2022 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit