De ziua mamei. O poveste de iubire


Descriere

Este duminica, 30 martie 1924, Ziua Mamei. Jane Fairchild, orfana in varsta de douazeci si doi de ani si servitoare intr-un conac din Anglia, nu are o mama pe care s-o viziteze. Se intalneste in schimb cu iubitul sau secret, tanarul mostenitor al unei proprietati vecine, care se pregateste sa ia de sotie o femeie mai potrivita statutului sau social. A venit asadar timpul ca aventura lor sa ia sfarsit. Dar evenimentele iau o turnura pe care Jane n-ar fi putut niciodata s-o anticipeze. Cum arata destinul ei, modelat de evenimentele din aceasta zi de neuitat? Pe masura ce romanul penduleaza intre trecut si viitor, bogata viata interioara a lui Jane este pusa in lumina prin povestile pe care eroina le citeste si apoi le spune ea insasi.
De Ziua Mamei de Graham Swift, castigator al Premiului Booker, isi surprinde cititorii prin finete, senzualitate si profunzime.

De Ziua Mamei este un roman remarcabil si extrem de bine scris despre viata pe care o ducem si despre vietile paralele - povestile paralele - pe care nu ajungem sa le cunoastem niciodata... S-ar putea sa fie cel mai bun roman al lui Swift de pana acum. - Observer

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.