Ne pregătim de Crăciun

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
68
ISBN:
9786066835312
BDCID:
00036023
    Mai e putin si vine Craciunul! Printesa Ana e tare nerabdatoare si deja a inceput pregatirile. Impreuna cu fratele ei, Ana face prajituri si pregateste surprize pentru cei dragi. Insa vine si randul ei sa primeasca un cadou unic…     Ca in fiecare an, Cristian i-a trimis bunicii o lista cu dorintele de Craciun. Asa ca, in fiecare dimineata, el asteapta cu nerabdare ca postasul sa vina cu cadourile. Insa de Craciun se intampla mereu minuni, iar Cristian are parte de o surpriza cu totul si cu totul speciala…     Cand se trezeste intr-o dimineata, Maria observa ca totul straluceste in jur. Chiar si borcanul cu dulceata are sclipici! Maria invata de la un spiridus adevarat cum se fac magiile. Iar pentru ca a fost cuminte si a facut o fapta buna, Maria are parte de o experienta unica in viata ei.
    Trei povesti de Craciun, ilustrate cu pricepere si migala si condimentate cu o selectie de colinde cunoscute si usor de cantat. Iata ingredientele secrete care ii pregatesc pe copii sa intre in atmosfera magica a Sarbatorilor de iarna si care fac sa treaca mai repede timpul pana la sosirea lui Mos Craciun!
    Fragment din cartea "Ne pregatim de Craciun!":       „In fiecare dimineata, cand suna postasul, Cristian alearga la usa. Asteapta cu nerabdare pachetele de la bunica. Uneori, daca le misca putin, poate chiar sa ghiceasca ce se afla inauntru!     — Aveti ceva si pentru mine? intreaba Cristian, asa cum face in fiecare zi. Dar postasul clatina din cap.     — Din nefericire, nu, raspunde el, si ii intinde lui Cristian un teanc de scrisori, cu lucruri  plictisitoare, pentru mama si tata.     In sfarsit, a venit Ajunul Craciunului.     „Astazi trebuie sa vina pachetul de la bunica", se bucura Cristian. Dupa micul dejun se uita  nerabdator pe fereastra. Afara ninge cu fulgi mari. Se face ora zece, apoi ora unsprezece.     — Poate ca postasul s-a inzapezit pe drum, spune tata. Haide, Cristian, sa aducem bradul  in sufragerie.     — Craciunul fara pachetele bunicii n-are niciun farmec, ofteaza el.”

Carti Pentru Copii Carti Literatură Universală Carti După Grupa De Vârstă Carti De Craciun

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2023 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit