111 teorii ale conspiratiei

111 teorii ale conspiratiei

Autor
Editura
An publicare
Nr. Pagini
224
ISBN
9789736758430
Categorii

Descriere

Tragedia de la Cernobîl a fost un accident sau rezultatul unui experiment efectuat de sovietici? Cercurile din lanuri sunt făcute de extratereştri? Elvis Presley a murit sau mai trăieşte şi astăzi? Francmasonii conduc cu adevărat lumea din umbră? Au fost soldaţii americani supuşi unor experimente în timpul Războiului din Golf? Submarinul nuclear Kursk s-a scufundat în urma ciocnirii cu un submarin american de spionaj? Sunt implicate serviciile secrete britanice în moartea prinţesei Diana? Evenimentele de la 9/11 au fost orchestrate chiar de guvernul american?
Află adevărul despre celebrităţi, extratereştri, societăţi secrete, tragedii, istorie, indiferent dacă eşti sceptic sau un adept al teoriei conspiraţiei. Şi ţine minte: doar pentru că eşti paranoic, nu înseamnă că ei nu sunt cu ochii pe tine.

Pe aceeași temă

Jamie King

Jeff Kinney,Suzanne Ward,Jasmuheen,Laurent Gounelle,Lucy Hawking,Stephen Hawking,Gustave Flaubert,Gabriela Adamesteanu,Mirela Retegan,Isabel Allende,Lois Duncan,Meredith Wild,Wilhelm Hauff,Dr. Jamie Turndorf,James Hillman,Sonu Shamdasani,Stephen King