Puterea magica a gandului

Puterea magica a gandului

Editura
An publicare
2019
Nr. Pagini
328
ISBN
2000000880839

Descriere

Dr. David j. Schwartz (1927–1987) se numara printre clasicii literaturii moti-vationale, iar cartile sale au devenit bestselleruri imediat dupa publicare. Cariera sa de orator, ince- puta intr-o modesta scoala de tara, a cunoscut o ascensiune impresionanta.
Dr. Schwartz a tinut peste 3 000 de seminare despre vanzari si management, a activat ca profesor la Universitatea de Stat Georgia din Atlanta si a fost fondatorul si presedintele companiei Creative Educational Services, o firma de consultanta specializata in dezvol-tarea personala a liderilor.
Alege-ti un scop important!
Unii oameni aleg sa conduca, altii, sa-i urmeze pe cei dintai. Alege sa te numeri printre cei care conduc!
In cadrul cercetarilor pe care le-a facut pentru aceasta carte, dr. Schwartz a intervievat lideri din diferite domenii de activitate, iar concluziile la care a ajuns au schimbat mentalitatea a milioane de cititori din intreaga lume. Ceea ce a pornit de la o intuitie s-a dezvoltat intr-o conceptie coerenta asupra fericirii personale. Succesul imens pe care il au doar cativa, spune dr. Schwartz, nu se datoreaza doar inteligentei, educatiei sau norocului. La baza lui sta o putere interioara, pe care au cunoscut-o marile personalitati istorice si pe care o poti descoperi si folosi si tu urmand cativa pasi simpli.
O lectura accesibila, cu principii clar formulate si un ton contagios de entuziast, bestsellerul Puterea magica a gandului a ramas, de-a lungul timpului, un reper fundamental in literatura motivationala.

Pe aceeași temă

David J. Schwartz