Cele 4 fete ale monedei

Cele 4 fete ale monedei

Editura
An publicare
2016
Nr. Pagini
184
ISBN
2000000862453
Categorii

Descriere

Vă îngrjorează apatia partenerului din ultima vreme? Vă irită zgârcenia prietenilor? Sau vă înfurie nepăsarea colegilor de birou? Fie că e vorba despre minusurile observate la alții sau de propriile defecte, cartea de față vă invită să explorați și să integrați într-un mod constructiv și sănătos toate aceste aspecte de ”umbră” ale vieții voastre. Folosind concepte psihologice accesibile (proiecție, rezonanță, polaritate), Ruediger Dahlke demonstrează prin exemple din realitatea curentă în ce fel puteți transforma slăbiciunile în puncte forte și asperitățile interpersonale în oportunități de creștere. Gândirea în ”alb și negru” va fi astfel înlocuită de o conștientizare a nuanțelor și multiplelor ”fețe” ale vieții, oferind cititorului șansa de a acționa mai înțelept, mai puțin tensionat, cu acel echilibru specific persoanelor care și-au regăsit centrul.
Ruediger Dahlke este un medic și psihoterapeut german specializat în psihosomatică. De asemenea, este autorul bestsellerului Boala ca şansă. Cum să descifrăm mesajul ascuns al bolii, apărut la Editura Trei în 2008.Christoph Hornik este coach și cofondator al Academei ”Dahlke”, situate în apropierea orașului austriac Graz.

Pe aceeași temă

Ruediger Dahlke

Margareta Magnusson,George R.r. Martin,Allan Stratton,Robert T. Kiyosaki,Dumitru Constantin Dulcan,Jane Austen,Daniel Goleman,Ulrich Dupree,Andreea Blandu,Penelope Douglas,Thorwald Dethlefsen,Ruediger Dahlke,Jane Fallon,Ali Standish,Rodica Mijaiche