Dragoste de proba

Dragoste de proba

Editura
An publicare
2013
Nr. Pagini
306
ISBN
9786066864787
Categorii

Descriere

O propunere neobișnuită și un joc cu o miză greu de refuzat.

După șapte sezoane mondene glorioase, cea mai scandaloasă frumusețe a Londrei, Pandora Effington, știe că a venit timpul să se mărite, dar majoritatea burlacilor eligibili o lasă complet indiferentă. Ea tânjește după un erou adevărat, un bărbat special, a cărui atingere să-i dea fiori și care să facă tot ce-i stă în putere să-i cucerească inima.
Cineva ca... Maximillian Wells.

Cuceritorului conte de Trent nu-i vine să-și creadă urechilor sau ochilor: înaintea lui stă chiar Pandora, femeia pe care o consideră cea mai potrivită soție. Dar superba și inabordabila moștenitoare îi face cea mai incredibilă și tentantă ofertă. Îi oferă mâna, și restul trupului ei irezistibil, dacă acceptă să joace un joc născocit de ea.
Este Maximillian însă dispus să riște totul ca să-și dovedească dragostea?

Victoria Alexander se numără printre autorii ale căror romane sunt o prezență constantă în topurile de bestselleruri ale New York Times, USA Today și Publishers Weekly. A fost nominalizată de două ori la prestigiosul premiu RITA al Asociației Scriitorilșor de Romane de Dragoste din America.

Pe aceeași temă

Jodi Ellen Malpas,David Icke,Brigitte Weninger,Eve Tharlet,Richard Muller,David Eagleman,Beate Lohser,Peter M. Newton,Judith Kerr,Alex Light

Alex Light

Lucy Keating

Umberto Eco

Kristin Hannah

Victoria Alexander