Religie - Manual pentru clasa a VII-a

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
96
ISBN:
9786069447659
BDCID:
00368248
Autori: Cristina Benga, Aurora Ciachir, Niculina Filat, Mihaela Ghițiu, Ioana NiculaeManualul de Religie ortodoxa pentru clasa a VII-a isi propune sa continue invatatura crestin-ortodoxa prezentata in manualele anilor anteriori, intr-o maniera adaptata varstei si timpului in care traim, cu un limbaj actual si accesibil elevului de astazi, pastrand in acelasi timp duhul Traditiei. Acest manual invita la o impreuna-calatorie care sa trezeasca in elev bucuria cunoasterii, dragostea de frumos si dorinta de a descoperi cat mai multe din lucrarea pe care Dumnezeu, prin Duhul Sfant, o face in lume. Cuvantul se impleteste cu metoda si cu abilitatea profesorului de a ajuta sufletul elevului sa creasca frumos si sa daruiasca la randul lui din ceea ce a invatat.
De ce sa optati pentru manualul de religie al Grupului Editorial Corint?
• Pentru abordarea interdisciplinara, interculturala si interreligioasa. Referintele scripturistice si patristice alterneaza cu cele ale marilor personalitati care au tratat teme religioase, invitand elevul sa traiasca armonios cultul si cultura.
• Pentru prezentarea mesajului Sfintei Scripturi si a reperelor teologice intr-un limbaj accesibil varstei si nevoilor elevilor de astazi. Ilustrarea invataturii crestine cu exemple concrete de viata este adaptata asteptarilor si realitatilor contemporane.
• Pentru ca trateaza continuturile lectiilor ca un punct de plecare in calatoria cunoasterii si nu ca o destinatie finala. Manualul resprecta programa scolara in vigoare.
• Pentru activitatile propuse, ce ofera o mare flexibilitate profesorului in adaptarea la particularitatile si capacitatea de asimilare a elevilor. Exemplele concrete inspira si stimuleaza elevii in trairea autentica a credintei.
• Pentru Layout-ul modern, facil de parcurs de catre elev si profesor. Grafica tematica este inspirata din imaginea porumbelului, ca simbol al Duhului Sfant. Ea completeaza armonia vizuala intre reprezentarile iconografice si cadrele fotografice ce surprind frumosul din natura, traditie si chipul omenesc.
In conformitate cu Programa școlară aprobată prim OM nr.3393 din 28.02.2017

Carti Manuale Scolare Carti Manuale Clasa A 7-a Carti Altele Clasa 7

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2023 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit