Mana lui Giotto


Autor:

Etichete:

Editura:
Nemira - 2011 - 352 de pagini

ISBN:
9786065792692
BDCID:
00368096

Descriere

Cand generalul Bottando a vazut prima oara scrisoarea sosita la Departamentul Furturi Opere de Arta din Roma, nu s-a gandit ca ar contine altceva decat elucubratiile debitate de mintea unui fanatic. insa expeditorul misterios este o femeie care sustine ca detine informatii despre o pictura furata cu mai bine de treizeci de ani in urma – iar generalul Bottando banuieste ca furtul face parte din seria de spargeri data de misteriosul si genialul hot pe nume „Giotto“.

Hotarat sa isi demonstreze perspicacitatea in fata colegului de la Departament care comploteaza sa ii distruga cariera, Bottando o trimite pe frumoasa Flavia di Stefano sa investigheze cazul. Flavia da rapid de urma unui posibil suspect – insa cand iubitul ei, Jonathan Argyll, negustor de arta, calatoreste in Anglia sa-l interogheze… ei bine, suspectul se dovedeste a fi suspicios de mort.

„Stilul desavarsit, personajele de o complexitate neobisnuita si decorul zugravit deopotriva in Roma si intr-un sat pitoresc din Anglia fac din Mana lui Giotto o lectura pe cat de placuta, pe atat de surprinzatoare. Rasturnarea de situatie de la final ne arata ca misterul creat de Iain Pears este de cea mai inalta calitate.“

Minneapolis Star Tribune

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.