Fizica viitorului

Fizica viitorului

Descriere

Cine vor fi invingatorii si cine vor fi invinsii viitorului?Fizica viitorului este o calatorie pasionanta prin urmatorii o suta de ani de revolutii stiintifice.
Dupa toate probabilitatile, in 2100 vom controla computerele prin minisenzori inserati in creier si, asemenea magicienilor, vom misca obiectele cu puterea mintii. Inteligenta artificiala va fi dispersata prin tot mediul inconjurator, iar lentile de contact legate la internet ne vor permite accesul la baza de informatii a lumii sau vor produce orice imagine ne dorim intr-o clipita.
O viziune provocatoare asupra secolului urmator, plecand de la o serie de interviuri cu peste trei sute de savanti mondiali, care „inventeaza" deja viitorul in laboratoarele lor.Michio Kaku este profesor de fizica teoretica al catedrei Henry Semat de la Graduate Center, City University din New York. Este cofondator al teoriei corzilor. A scris mai multe carti, printre care Lumi paralele si Dincolo de Einstein, precum si bestsellerul Hiperspatiul, care a fost votat drept cea mai buna carte de stiinta a anului de catre New York Times si Washington Post.

Pe aceeași temă

Michio Kaku