PSYCH-K...

PSYCH-K...

Editura
An publicare
2018
Nr. Pagini
176
ISBN
2000000864167

Descriere

Realitatea îţi e creată de propriile convingeri. Rezultat al programării pe care o primești toată viaţa, ele sunt preponderent subconștiente și îţi determină comportamentul în moduri ce-ţi rămân ascunse. Vrei să-ţi schimbi comportamentul? Schimbă-ţi convingerile!Bazându-se pe ani întregi de cercetare a creierului, Robert M. Williams îţi oferă prin programul PSYCH-K diferite moduri de identificare și transformare rapidă a convingerilor ce te sabotează, din orice aspect al vieţii tale: prosperitate financiară, stimă de sine, sănătate și imagine corporală, relaţii și carieră.Cartea PSYCH-K. Partea / Pacea ce lipseşte din viaţa ta expune filosofia fundamentală și știinţa din spatele acestui proces revoluţionar. Scopul său general este de a accelera evoluţia spirituală individuală și globală prin alinierea convingerilor subconștiente cu înţelepciunea conștientă din marile tradiţii spirituale și intelectuale ale lumii.În această carte vei descoperi:• De ce nu facem întotdeauna ce trebuie, nici măcar când ştim ce trebuie să facem.• De ce a te strădui să fii mai înţelept e mai bine decât a te strădui să faci mai mult.• Cum schimbi lumea prin faptul că te schimbi pe tine.„Cred că, de fapt, toate problemele sunt probleme spirituale cu efecte secundare în fizic. Capacitatea de a schimba convingerile limitatoare ce ne împiedică să ne dăm seama de divinitatea noastră, să ne descoperim măreţia și să devenim pacea pe care o căutăm este cel mai mare dar pe care îl aduce PSYCH-K pentru toţi aceia care sunt pregătiţi să facă saltul. Împreună, putem schimba lumea!” (Robert M. Williams)
„Secretul vieţii e CREDINŢA. Mai degrabă decât genele, credinţele noastre sunt ceea ce ne controlează viaţa. PSYCH-K este un proces simplu şi dătător de putere pentru schimbarea credinţelor şi percepţiilor ce au impact asupra vieţii noastre la nivel celular.” (Dr. Bruce H. Lipton, specialist în biologie celulară și autor al lucrării „Biologia credinţei”, apărută la Editura For You)Robert M. Williams
În primii 14 ani de carieră, a făcut parte din miezul lumii corporatiste din SUA, ocupând funcţii de conducere în managementul energiei și al telecomunicaţiilor. Apoi viaţa sa a cunoscut o trezire spirituală, așa că Rob a schimbat mediul de afaceri cu practica de psihoterapeut profesionist.
A studiat numeroase tipuri de schimbare, vechi și moderne. Cunoștinţele și intuiţiile sale au devenit PSYCH-K, o metodă simplă și directă de schimbare a convingerilor autolimitative din subconștient, de unde provine aproape orice comportament uman, atât constructiv, cât și distructiv.
Rob e președinte al Corporaţiei Myrddin și director al PSYCH-K Center International.

Pe aceeași temă

Robert M. Williams

Robert G. Hoyland,H.g.m. Williamson

Napoleon Hill,James Allen,William Walker Atkinson,Dr Joseph Murphy,Earl Nightingale,Russell H. Conwell,Theron Q. Dumont,Robert Collier,Louis M. Grafe,Orison Swett Marden,Julia Seton,Elizabeth Towne,Ralph Waldo Trine