Micuta englezoaica

Micuta englezoaica

Editura
An publicare
2013
Nr. Pagini
384
ISBN
9786066009508
Categorii

Descriere

Are o slujba la Paris, orasul visurilor ei, o relatie cu un francez fermecator, o fiica de aproape doi ani frumoasa si desteapta si un apartament cu o priveliste care iti taie respiratia. Atunci de ce Catherine simte ca viata nu ii mai ofera nici o satisfactie?

Prinsa intr-o relatie care devine tot mai lipsita de pasiune, coplesita de responsabilitatile de mama si plictisita de jobul administrativ, Catherine citeste un articol despre cum sa iti faci un jurnal online – si astfel apare blogul Micutei englezoaice.

Dar ceea ce incepe ca o simpla diversiune devine treptat un forum in care Catherine impartaseste necunoscutilor detalii despre viata personala. Iar cand James, un cititor fidel al blogului, doreste sa o cunoasca femeia de dincolo de ecranul computerului, granita intre realitate si virtual dispare, determinand-o pe Catherine sa-si abandoneze viata construita cu grija si sa se lase atrasa de mirajul trairii l’amour fou. Insa aceasta dragoste nebuna, James o simte pentru Catherine sau pentru Micuta englezoaica?

Pe aceeași temă

Uschi Flacke

Patrick Modiano

Friederike Wilhelmi Regine Altegoer

Hartmut Bieber

Benjamin Lacombe,Sébastien Perez

Catherine Sanderson

Catherine Anderson

Catherine Anderson

Catherine Anderson

Catherine Anderson

Catherine Anderson