Cum să mă descurc acum? Ghid de supraviețuire pentru adolescenți

Cum să mă descurc acum? Ghid de supraviețuire pentru adolescenți

Descriere

Ajutooor! Cum sa ma descurc acum? Ghid de supravietuire pentru adolescenti

Adolescenta este o perioada pe care, atat parintii, cat si copiii o asteapta cu emotie, dar nu neaparat cu nerabdare, deoarece nu stiu cum sa reactioneze in fata procesului de maturizare. Acum este momentul in care se face tranzitia de la fata la femeie si de la baiat la barbat, tocmai de aceea trebuie sa fi ti bine informati si pregatiti!
Cartea de fata se bazeaza pe comportamentul adolescentilor si pe principalele lor preocupari si probleme in aceasta perioada, precum si pe schimbarile fi zice si psihologice. Pe langa cunostintele informative si bogat ilustrate, aceasta carte subliniaza importanta relatiilor familiale si sociale, dar si felul in care adolescentii pot reactiona in diverse situatii. In plus, volumul ofera si cateva sfaturi pentru ca adolescentii sa devina niste adulti responsabili, cu incredere in ei.
Volumul de fata le vine in ajutor, in egala masura, si parintilor care se simt neputinciosi in legatura cu subiectul, astfel incat pot gasi pagini care acopera toate subiectele ce merita dezbatute cu copilul pentru a profi ta la maximum de aceasta etapa a vietii.

Pe aceeași temă

Mezo Adrienn