Dezvaluirea sinelui tau sexual

Dezvaluirea sinelui tau sexual

Descriere

Cât de ușor îți vine să vorbești cu partenerul despre viața voastră sexuală? Cât de des reflectezi la dorințele sau la prejudecățile tale privind sexualitatea? Iar, când apar obstacole în viața ta sexuală, te faci că nu le vezi și speri că "vor dispărea, pur și simplu"? Cartea de față, bogată în explicații psihologice și fiziologice, dar și în cazuri și „sexerciții", abordează într-un mod concret și empatic diferitele tipuri de dificultăți care apar în domeniile sexualității și ale comunicării în cuplu. Pornind de la sugestii și abordări testate cu brio în propriile lor cabinete, cele două autoare, specialiste în sex-terapie, te vor ajuta să devii mai conștient de propria-ți sexualitate și să discuți deschis și informat despre sexualitate cu partenerul, dar și cu copiii sau cu specialiștii din domeniul medical sau psihologic. Lectura acestei cărți te va ajuta, așadar, să te confrunți cu temerile referitoare la exprimarea nevoilor și preocupărilor tale sexuale, să-ți examinezi ideile eronate despre sex, să-ți înțelegi mai bine istoria personală sexuală și mai ales să înveți tehnici utile pentru îmbunătățirea vieții sexuale.
Libby Bennett și Ginger Holczer sunt specialiste în psihologie clinică și sex-terapie și țin cursuri despre sexualitatea umană pentru psihoterapeuții în formare de la Forest Institute of Professional Psychology din Missouri.

Pe aceeași temă

Libby Bennett

Libby Bennett,Ginger Holczer,Stelian Tanase,Haruki Murakami,James Patterson Steven Butler,Dr. Alejandro Chaoul,Lev Tolstoi,Lauren Anderson,Shawn Doyle,Mircea Cărtărescu,Luiza Gervescu