Opusul lui rasfatat - Cum sa crestem copii chibzuiti, generosi si inteligenti cand vine vorba de bani


Autor:

Etichete:

Editura:
Ron Lieber - 2019

ISBN:
9786069134719
BDCID:
00328042

Descriere

Opusul lui răsfățat: Cum să creștem copii chibzuiți, generoși și inteligenți când vine vorba de bani / The Opposite of Spoiled: Raising Kids Who Are Grounded, Generous, and Smart About Money de Ron Lieber este un audiobook util pentru toți părinții care vor să crească copii echilibrați. Audiobookul oferă ponturi practice despre când, cum și de ce trebuie să le vorbim copiilor despre bani, fie că aceștia au 3, sau 18 ani.


Cu ajutorul acestui audiobook veți clădi mai ușor bazele educației financiare a copiilor voștri, dar, totodată,veți afla prin intermediul lui o mulțime de informații interesante despre modul în care gândesc și acționează copiii, culese de la psihologi și sociologi reputați. Însă partea cea mai atractivă la Opusul lui răsfățat constă în faptul că nu este un audiobook plin cu sfaturi pentru părinți, ci un audiobook plin cu povești pe care părinții le vor asculta în aceeași măsură cu plăcere și cu interes, întrucât abordează subiecte care îi interesează.

Un instrument deosebit de util pentru părinții care vor să crească copii cu picioarele pe pământ, care știu să respecte și să aprecieze valoarea banilor dar și a lucrurilor pe care le folosesc, într-o lume în care o mare parte a oamenilor nu a făcut niciodată un duș fierbinte…


Conform lui Lieber, nu este o idee bună să evităm discuțiile despre bani în prezența copiilor din frica de a nu le submina valorile și de a-i determina să acorde banilor o importanță mai mare decât ar trebui. Ba dimpotrivă, copiilor trebuie să le vorbești despre bani, consideră Lieber, pentru a învăța cum să se descurce cu ei în viitor. Fie că ai venituri medii sau un pic peste medie nu trebuie să te temi că vei crește copii răsfățați atât timp cât le oferi educația adecvată. De fapt, din definiția oferită de autor răsfățului, reiese că acesta depinde într-o mai mică măsură de bani și într-o mai mare măsură de modul în care părinții înțeleg să crească și să educe un copil.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.