Solutia sinatra

Solutia sinatra

Editura
An publicare
2010
Nr. Pagini
304
ISBN
2000000895383
Categorii

Descriere

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

O metoda revolutionara pentru prevenirea si tratarea problemelor cardiace!
Bolile cardiovasculare constituie cea mai grava problema de sanatate si cauza principala a deceselor, in special in tarile dezvoltate. Pentru a veni in sprijinul celor care se confrunta zilnic cu astfel de probleme, dr. Stephen T. Sinatra, unul dintre cei mai apreciati cardiologi la nivel mondial, propune o solutie menita sa revolutioneze tratamentul problemelor cardiace, si anume cardiologia metabolica.

Esentialul acestei metode de tratament consta in efectul sinergic pe care il dezvolta triada alcatuita din coenzima Q10, L-carnitina si D-riboza, considerate suplimente energetice, pentru revitalizarea sanatatii cardiace. La aceste elemente enumerate anterior se adauga mineralul magneziu, luand astfel nastere un amestec cu actiune eficienta la nivel celular.

STEPHEN T. SINATRA, doctor in medicina, este membru al Colegiului American de Cardiologie, psihoterapeut bioenergetician licentiat si specialist autorizat in probleme de nutritie si antiimbatranire. La cabinetul sau din Manchester, Connecticut, dr. Sinatra imbina medicina conventionala cu terapiile complementare de nutritie si psihoterapie pentru a optimiza vindecarea bolilor de inima. Este profesor asociat la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Connecticut si autor al mai multor carti, printre care se numara: Optimum Health, Heartbreak and Heart Disease, Heart Sense for Women si Eight Weeks to Lowering Blood Presure.

Pe aceeași temă