Kama Pura. Orasul incantarilor

Kama Pura. Orasul incantarilor

Editura
An publicare
2004
Nr. Pagini
679
ISBN
2000000158549
Categorii

Descriere

Romanul inițiatic "Kama Pura" reușește cu adevărat să reveleze frumusețea copleșitoare a relațiilor amoroase ce se nasc între femeile și barbații maturizați spiritual și inițiați în tainele amorului tantric. Viziunea cu totul specială asupra erosului, deși străveche, poate părea cu totul revoluționară chiar și pentru cititorul familiarizat cu spiritul erotic oriental prezentat în "Kama Sutra" sau cu viziunea taoistă asupra iubirii.Romanul conține o acțiune palpitantă pentru cei ce caută doar o lectură captivantă, scene și descrieri pline de un lirism sensibil pentru sufletele poetice, o adevarată sursă de inspirație pentru cei ce vor să-și înbunătățească relația lor amoroasă, precum și un veritabil izvor de revelații profunde pentru cei însetați de cunoașterea tainelor ascunse ale Vieții și Universului.
Chiar și pentru cei care nu se simt atrași în mod deosebit de misterele tantrei, poate fi totuși incitantă o privire aruncată în lumea celor care consideră fericirea aproape o îndatorire morală, a celor pentru care iubirea este mai presus de orice.
Fragment din carte

Am realizat că setea de iubire și elanul spiritual sunt aceeași forță, au aceeași natură, că fiecare suspin de voluptate este un pas spre Creator, că, în fiecare îmbrațișare, noi căutăm apropierea plină de dragoste a lui Dumnezeu. Am înțeles că orice căutare omenească e căutarea lui Dumnezeu... indiferent ce căutăm: bucurie, tovarăși, bunăstare, putere, fericire.... Căci dorința de putere nu e altceva decât atracția amintirii atotputerniciei Dumnezeiești; căutarea bucuriei izvorăște din aspirația inconștientă către nesfârșita fericire divină; setea de cunoaștere este chemarea omniscienței divine, instinctul vieții este manifestarea însăși a existenței divine eterne; instinctul căutării tovarășului de viață este atracția unității divine, iar dorința de libertate: chemarea libertății absolute a lui Dumnezeu sădită în noi...

Pe aceeași temă

Aimen Klimmeron