Cumpatare in 30 de zile: cum sa reduci cantitatea de alcool sau sa renunti complet la el in intimitatea caminului


Autor:

Etichete:

Editura:

ISBN:
9786069134986
BDCID:
00327443

Descriere

Cumpătare în 30 de zile / The 30‑Day Sobriety Solution de Dave Andrews și Jack Canfield este un audiobook care te va emoționa încă de la prima pagină și care va deveni prietenul tău secret capabil să te ajute să scapi de problemele cu alcoolul sau cu drogurile, sau cu orice altă dependență chinuitoare. Autorii garantează că metoda funcționează foarte bine pentru orice tip de dependență, deși se adresează în special celor care au probleme în a consuma alcool cumpătat. Așa cum mulți fumători s-au lăsat de fumat cu ajutorul cărții lui Allen Carr - În sfârșit, nefumător – suntem siguri că mulți indivizi vor scăpa de problema consumului excesiv de alcool cu ajutorul acestui audiobook.


Autorii nu vizează odată cu acest program în mod expres renunțarea completă la băutură, ci formarea comportamentului de a bea astfel încât alcoolul să nu mai aibă un impact negativ asupra vieții indivizilor. Aparținând genului self help, audiobookul le va fi foarte util și celor interesați de dezvoltarea personală, ajutând la creșterea încrederii în sine, la vindecarea de frici și nesiguranțe, la înfrângerea limitelor, și la căpătarea curajului necesar pentru a ieși din zona de confort și a păși spre o nouă etapă a vieții găsindu-ți acea motivație puternică pentru a renunța la alcool în favoarea unei vieți mai bune. Acest audiobook îți va furniza totodată și numeroase informații utile cu fundament științific despre alcool și dependența de el, dar și despre corpul tău și modul în care funcționează el. Informațiile nutriționale și cele legate de ce înseamnă un stil de viață cu adevărat sănătos îți vor fi de asemenea de ajutor în drumul tău spre… cumpătare. Și chiar mai mult decât atât, audiobookul de față îi poate ajuta pe mulți dintre voi să își găsească sau să își regăsească scopul în viață.

Propria poveste de viață a lui Jack Canfield este atât de emoționantă încât te face să conștientizezi o dată în plus cât de nociv este acest viciu. Cu un tată alcoolic, o mamă devenită și ea alcoolică, o mătușă și o bunică și ele alcoolice și cu doi dintre fiii săi „răpiți” de patima alcoolului, Jack Canfield mărturisește la începutul audiobookului că:


„Am văzut în mod direct ce ravagii face dependența de alcool și abuzul de droguri, atât asupra membrilor alcoolici ai familiei, cât și asupra familiei extinse. Din cauza acestor experiențe personale foarte dureroase sunt atât de dedicat acestei cărți și ajutorului față de tine, cel care o citești.”

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.