Maritata cu un viconte

Maritata cu un viconte

Editura
An publicare
2015
Nr. Pagini
352
ISBN
9786063300769

Descriere

Căsătoria de formă sau pasiunea arzătoare? Alegerea n-a fost nicicând mai dificilă...

Abigail Mercer ardea de nerăbdare să ajungă în Anglia pentru a-i fi alături lui Spencer Law, viconte de Ravenswood, bărbatul pe care l-a cunoscut cu ceva timp în urmă într-o vizită a lui în America și cu care s-a căsătorit recent, prin intermediul unui împuternicit ‒ nimeni altul decât fratele fermecătorului viconte. Însă, odată ajunsă la casa lui Spencer, descoperă cu uimire și cu groază că acesta nu pare să aibă habar de mariajul lor.

Prezența martorilor în momentul în care așa-zisa lui soție își face apariția îl împiedică pe Spencer cel serios și preocupat de propria imagine să anuleze căsătoria, conștient de faptul că astfel ar stârni un mare scandal. Așa că vine cu propunerea de a continua acest mariaj de formă până când reușește să dea de urma fratelui său mai mic ‒ care a pus totul la cale și care, pare-se, s-a făcut nevăzut cu zestrea lui Abby cu tot.

Abigail este revoltată, mânioasă și… atrasă în mod irezistibil de chipeșul și infatuatul viconte, care își ascunde pasiunea înflăcărată sub masca seriozității și a detașării. Ea se arată dispusă să-i accepte propunerea cu o condiție: să pecetluiască înțelegerea cu un sărut. Însă Spencer va descoperi curând că un sărut prelung, profund și de neuitat nu este nici pe departe de ajuns.

Pe aceeași temă

Sophie Barnes

Marguerite Van Geldermalsen

Leila,Marie Therese Cuny

Ken Follett

Sabrina Jeffries