Misterele Magiei

Misterele Magiei

Editura
An publicare
2011
Nr. Pagini
230
ISBN
9789738634480

Descriere

„... citind aceasta carte vei patrunde in tainele ”magiei”. Descoperind secretele, sunt convins ca si tu vei putea crea mister, buna dispozitie si vei avea satisfactia ca esti mereu in centrul atentiei, uimindu-i pe cei din jur.Daca vei reusi sa faci acest lucru, cartea si-a atins scopul. Va doresc succes !“-- Leonard IozefiniFragment din carte:”... nu este mare lucru sa cunosti secretul unui truc, acest fapt nu-ti da si calitatea de magician. Dupa cum spunea tatal meu: „posedarea unei partituri de muzica si a unei viori de marca nu-ti confera si calitatea de muzician“.

In ciuda faptului ca toata lumea intelege prin prestidigitatie arta de a executa ceva foarte repede, de fapt este vorba despre o actiune linistita, inceata, iar publicul va fi foarte surprins ca cele mai subtile si mai reusite manipulari sunt facute foarte incet.

Pentru acest lucru ai nevoie sa stapanesti foarte bine ceea ce faci. Sa nu te grabesti niciodata, cand executi ceva. Sa ai capacitatea de a te concentra sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.

Cel mai important simt in perceptia numerelor de magie este vazul. Este dar ca nimeni nu este perfect, astfel incat multi oameni au diferite probleme cu vederea, cum ar fi miopia, astigmatismul, daltonismul, presbitismul, etc.Exista, de asemenea, cazuri cand avem de a face cu simturi sanatoase, si cu toate aceastea obtinem imagini eronate, care nu corespund cu realitatea, in acest caz avem de a face cu erori de perceptie.

Cunoscand aceste lucruri, trebuie sa facem in asa fel, incat sa atragem pe cat posibil, atentia spectatorilor acolo unde dorim noi si sa le distragem privirea.

Toate gesturile si miscarile pe care le facem trebuie facute cu multa naturalete, dar in acelasi timp cu eleganta si precizie. A avea precizie inseamna a executa ferm, fara ezitari, miscarea pe care o aveti de facut.

Cele mai simple si mai normale miscari, cum ar fi de exemplu: luarea unei batiste, formarea unui nod, aratarea unei bile sau a unei monezi, prezentarea unei carti, trebuie facute ferm si natural.

O miscare exagerata, nefireasca, va atrage privirea si va crea suspiciuni sigure pentru spectator...

Pe aceeași temă