Vieti in trecut, miracole in prezent

Vieti in trecut, miracole in prezent

Autor
Editura
An publicare
2018
Nr. Pagini
272
ISBN
2000000905440

Descriere

Miracolele apar în viaţa ta uşor şi fără efort. E pur şi simplu o chestiune de a-ţi aminti cine eşti. Așa că elimină blocajele ce stau între tine şi sufletul tău; aproape toate îşi au rădăcinile în trecutul îndepărtat, deci va trebui să călătoreşti înapoi în timp pentru a le elibera. Cartea „Vieţi în trecut, miracole în prezent” îți arată cum să-ți vizitezi întrupările anterioare pentru a scăpa de obstacolele îngropate adânc în tine, astfel încât să-ți creezi în viaţă miracolele pe care le meriţi! Este sigur, uşor şi distractiv... şi oricine o poate face!Citind această carte... îți descoperi vieţile anterioare fără a face o regresie
• îndepărtezi limitările provenite din vieţi anterioare
• descoperi și elimini simptome ale traumelor din alte vieţi
• înţelegi rolurile pe care cei dragi le-au jucat în fostele tale întrupări
• îţi aminteşti alegerile pe care le-ai făcut înainte să te naşti
• îţi extinzi capacitatea de a-ţi crea propria realitate şi îţi realizezi visurile
• obţii ajutor de la ghizi personali, gardieni şi îngeri păzitoriDenise Linn
Și-a început călătoria spirituală în adolescență, când a trăit o experiență la limita morții. De atunci, a călătorit în diverse locuri pe Glob și a studiat numeroase tehnici de vindecare. A devenit cunoscută în întreaga lume pentru cărțile și conferințele sale despre evoluția Sinelui și dezvoltare personală.
A apărut în numeroase documentare şi emisiuni de televiziune la nivel mondial, susține seminare pe şase continente şi este fondatoarea Institutul Internaţional de Soul Coaching®, ce oferă programe de certificare profesională în consiliere şi regresie în vieţi anterioare.
Denise a scris 17 de cărţi, traduse în 28 de limbi; printre acestea: „Descoperă mesajele secrete ale corpului tău” și „Învață cum să-ți cunoști viețile trecute în 21 de zile” (în Seria 21 de zile), publicate de Editura For You.

Pe aceeași temă

Denise Linn