Design uman

Design uman

Autor
An publicare
2019
Nr. Pagini
456
ISBN
9786069462119

Descriere

Designul Uman oferă o înţelegere mecanică a naturii de a fi. Odată cu această înţelegere apare şi o revoluţie autentică, o realiniere a vieţii şi o trezire a conştiinţei. Designul Uman oferă o metodologie unică adaptată designului tău, care te eliberează de condiţionarea sinelui fals. Se numeşte Strategie şi Autoritate şi este un catalizator al transformării.Cel mai important lucru este să înţelegem că această cunoaştere trebuie experimentată. Există o cale, dar este doar calea ta. Permite acestui proces să te ghideze şi să te informeze şi apoi, dacă îl consideri corect pentru tine, păşeşte în extraordinara călătorie a vieţii.
Imaginează-ţi pentru un moment ce diferită ar fi fost viaţa ta şi a părinţilor tăi, dacă ai fi primit un manual de utilizare la naştere. Imaginează-ţi cum ar fi fost, copil fiind, să fi fost încurajat să te conectezi cu partea profundă din tine, care ştie întotdeauna ce este corect şi ce nu este corect pentru tine; o parte din tine în care să fi avut încredere că spune „da" sau „nu" oricărui lucru apărut în viaţa ta. Imaginează-ţi cât de frumos ar fi fost să ştii cât de incredibil şi unic te-ai născut, cât de diferit eşti faţă de oricine altcineva şi să-ţi sărbătoreşti această unicitate, iubindu-te fără comparaţie. Şi imaginează-ţi cât de frumos ar fi astăzi să-ţi sărbătoreşti unicitatea şi să fii încurajat de familie şi de prieteni! Acest lucru este posibil cu ajutorul Sistemului Designului Uman pentru tine şi generaţiile viitoare.
Harta îţi oferă următoarele instrumentele: Tipul, Strategia şi Autoritatea (inteligenţa corpului) şi îţi arată modul în care eşti conceput să navighezi prin viaţă şi să interacţionezi cu lumea. Deşi există milioane de variaţiuni de design, există doar patru tipuri de fiinţe umane. Fiecare dintre noi este reprezentatul unui Tip, iar Tipul rămâne neschimbat pe toată durata vieţii. Mai jos este o foarte scurtă descriere a celor Patru Tipuri. (Tipurile sunt descrise pe larg în Secţiunea Patru).
GENERATORII, CONSTRUCTORII, reprezintă aproximativ 70% din populaţie. Strategia lor este de a se angaja în viaţă, aşteptând ca lucrurile să vină spre ei ca să le poată răspunde. Când iniţiază în loc să aştepte să răspundă, de obicei ajung să simtă frustrare. Generatorii reprezintă forţa vitală a planetei, iar designul lor este despre a se cunoaşte pe sine, observând la ce răspund. Prin răspuns experimentează satisfacţia în viaţă şi în muncă. Munca lor este darul pe care îl oferă lumii.
PROTECTORII, GHIZII, reprezintă aproximativ 20% din populaţie. Strategia lor este de a se angaja în viaţă, aşteptând să fie recunoscute şi invitate calităţile lor specifice. Prin invitaţie, ei experimentează recunoaştere şi succesul în viaţă. Dacă iniţiază în loc să aştepte, experimentează rezistenţă şi respingere şi pot ajunge să simtă amărăciunea. Darul pe care Proiectorul îl aduce lumii este înţelegerea şi ghidarea altora.
MANIFESTORII, INIŢIATORII, reprezintă aproximativ 9% din populaţie. Strategia lor este de a-i informa pe alţii despre decizia lor înainte a acţiona, pentru a elimina rezistenţa. Când Manifestorii nu pot manifesta în pace, experimentează furie. Manifestorii sunt concepuţi să aibă un impact puternic şi să fie mecanismele de iniţiere a celorlalte Tipuri. Iniţierea este darul pe care îl oferă lumii.
REFLECTORII, CEI CARE DISCERN, reprezintă aproximativ 1% din populaţie. Strategia lor este de a aştepta un ciclu lunar complet, înainte să ia decizii majore. Reflectorii sunt încântaţi de surprizele vieţii. Când iniţiază şi nu îşi folosesc Strategia, ajung să fie dezamăgiţi de viaţă. Reflectorii sunt concepuţi să fie judecătorii umanităţii, să reflecteze înapoi injustiţiile pe care umanitatea şi le induce. Abilitatea lor de a discerne cu claritate între "una şi alta" este darul pe care îl oferă lumii.

Pe aceeași temă