Chipul din umbra

Chipul din umbra

Editura
An publicare
2019
Nr. Pagini
224
ISBN
9786063320743

Descriere

Chipul din umbră' este prima carte publicată de Sidney Sheldon. Poartă amprenta acum bine cunoscută a suspansului și a acțiunii pline de neprevăzut. Îl are în centru pe Judd Stevens, un psihoanalist care trebuie să facă față celui mai dificil caz din viața lui.
'Chipul din umbră' aparține unui ucigaș cu sânge rece sau unui nebun?Unul din clienții săi este omorât. John Hanson era homosexual și făcea terapie pentru ca să poată deveni heterosexual. Era însurat cu o femeie și avea doi copii. Tot ce își dorea era să trăiască fericit alături de familia lui și să nu mai fie atras de bărbați. Chiar atunci când părea că a reușit, este înjunghiat în spate de un necunoscut. Dr. Stevens are o misiune grea de îndeplinit. O va anunța pe văduvă de moartea bărbatului ei. În plus, nu este singura provocare la care trebuie să facă față.
Viața lui Judd este amenințată de 'chipul din umbră'. Dacă nu-și dă seama la timp cine este ucigașul, va fi acuzat de crimă sau ucis de răufăcătorul care este pe urmele lui… Încă o crimă, încă o persoană din apropierea lui care cade pradă. Pare că omul din umbră va ajunge cât mai repede la Judd. Cine să fie? Unul dintre pacienții săi? O persoană care a luat-o razna, un nevrotic care nu mai e stăpân pe faptele sale sau un criminal cu sânge rece și cu un plan bine pus la punct? Înainte de următoarea lovitură, psihanalistul trebuie să descopere cine este. Este vital să fie cu un pas înaintea lui pentru că altfel poate să nu mai apuce ziua de mâine.

Pe aceeași temă

Floarea Sufletului,Perte Viorica

Anna Burns

Neil Abramon

Neil Abramson

Sidney Sheldon