Sa nu gresesti/Lee Child

0 ( 0 )
AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
544
ISBN:
9786064007155
BDCID:
00326731
Roman din seria Jack Reacher   Captivant! Suspansul e aproape insuportabil. - Booklist   Reacher este abordat de o agenta a Serviciilor Secrete cu o propunere extrem de neobisnuita: sa-l asasineze pe vicepresedintele Statelor Unite. Agenta este noua sefa a dispozitivului de protectie a vicepresedintelui si vrea ca Reacher sa incerce sa treaca de echipa ei, ca sa testeze eficacitatea acesteia impotriva unui atac autentic. Reacher are toate abilitatile necesare si, in plus, e complet anonim. Ce nu-i spune agenta este ca o echipa de asasini extrem de bine pregatiti deja planuieste sa-l lichideze pe vicepresedinte. Sunt niste ucigasi cu sange rece, care nu dau gres niciodata. Si au facut un plan minutios, dar n-au luat in calcul un element esential: prezenta lui Reacher. Cine va ajunge primul la vicepresedinte?   Sa nu gresesti ii va satisface chiar si pe cei mai exigenti amatori de thrillere. - The New York Times   In noua carte a lui Lee Child, toate piesele se imbina perfect, ca o bomba cu ceas. - The Boston Globe   Daca n-ai citit inca niciun un roman cu Jack Reacher si vrei o lectura palpitanta, alege Sa nu gresesti. – Rocky Mountain News   Lee Child este unul dintre cei mai apreciati autori contemporani de thrillere. Cartile sale se afla constant pe listele de bestselleruri din intreaga lume, fiind publicate in peste o suta de tari si recompensate cu premii, precum: Anthony Award si Barry Award pentru romanul sau de debut, Capcana Margrave, Specsavers National Book Award pentru Urmarit si RBA Prize for Crime Writing pentru Personal.
  Dupa doua dintre cartile sale au fost realizate filme de exceptie: Jack Reacher, bazat pe romanul One Shot, si Jack Reacher: Sa nu te intorci niciodata, ambele avandu-l pe Tom Cruise in rolul principal. La Editura Trei, au aparut romanele: Merita sa mori, Scoala de noapte, 61 de ore, Convinge ma!, Ghinioane si incurcaturi, Personal, Urmarit, Sa nu te intorci niciodata!, Filiera de la miezul noptii, Capcana Margrave siTimpul trecut, precum si volumul de povestiri Fara al doilea nume.

Fragment din cartea "Sa nu gresesti" de Lee Child:

"Coborara din masina si pornira pe pietris spre poarta bisericii. Era foarte frig. Capul lui Armstrong era vizibil in mijlocul unei mari de oameni. Soarele ii scanteia in par. Se departase mult, fiind acum la treizeci de pasi de turn. Noul senator era langa el. Sase agenti erau in apropiere. Multimea mergea odata cu ei, modificandu-si incet forma, ca o creatura in evolutie. Peste tot se vedeau paltoane negre. Palariile femeilor, fulare, ochelari de soare. Iarba era maronie si moarta, din cauza inghetului de peste noapte.  Froelich inlemni. Isi facu mana caus la ureche. Ridica cealalta mana si vorbi in microfonul de la incheietura.  - Tineti-l aproape de biserica, zise ea.  Apoi isi cobori mana si isi descheie paltonul. isi elibera pistolul, in toc.  - Au sunat politistii statali din perimetrul exterior, spuse ea. Sunt ingrijorati din cauza unui tip care se deplaseaza pe jos.  - Unde? intreba Reacher.  - In cartier.  - Descriere? - N-am primit niciuna. - Cati politisti sunt in teren? - Peste patruzeci, pe tot perimetrul. - Spune-le sa stea cu fata spre exterior. Cu spatele la multime. Toti ochii spre perimetrul apropiat. Froelich lua legatura cu capitanul de politie si transmise ordinul. Ochii ei se miscau in toate directiile.  - Trebuie sa plec, spuse ea.  Reacher se intoarse spre Neagley:  - Verifica strazile, zise el. Toate punctele de acces pe care le-am gasit inainte.  Neagley aproba dand din cap si porni spre drumul de intrare. Pasi mari si rapizi, ceva intre mers si alergat.  - Ati gasit puncte de acces? intreba Froelich.  - E ca un ciur.  Froelich isi ridica incheietura.  - Miscati-va acum, miscati-va acum! Aduceti-l langa zidul turnului. Acoperiti toate cele trei laturi. Stati pe-aproape cu masinile. Acum!  Asculta raspunsul. Aproba dand din cap. Armstrong se apropia de turla din cealalta parte, la treizeci de metri de ei, dar in afara campului lor vizual.  - Du-te, spuse Reacher. Verific eu biserica.  Ea isi ridica incheietura.  - Si acum, tineti-l acolo, zise. Vin si eu.  Porni direct spre teren, fara niciun alt cuvant. Reacher ramase singur langa poarta bisericii. Intra si se indrepta spre cladire. Astepta la usa."

Carti Fictiune Carti Crime Carti Thriller Carti Mistery Carti Literatura Carti Literatura Contemporana Carti Literatură Universală Carti Beletristica

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit