Biblia intolerantelor alimentare/Antony J. Haynes, Antoinette Savill

Biblia intolerantelor alimentare/Antony J. Haynes, Antoinette Savill

Descriere

  Cauza afectiunii de care suferiti sunt alimente pe care le consumati?
Suferiti adesea de baonare... scaderea energiei dupa ce mancati... crampe sau stari de greata... afectiuni cutanate precum urticarie sau eczema... stari emotionale alternante?
Daca raspundeti afirmativ la doua sau mai multe intrebarile de mai sus, atunci ajutorul va este la indemana. Anthony J. Haynes, un nutritionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutritional unic pentru a va ajuta sa identificati si sa evitati intolerantele alimentare cu care va confruntati. Urmand doar cativa pasi simpli, puteti izola si elimina problemele alimentare si modifica complet simptomele. identificati alimentele intolerante
aflati cauza intolerantei
eliminati alimentele netolerate fara a pofti dupa ele
luati la cunostinta despre relevanta si functionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
luati suplimentele alimentare adecvate nevoilor Antoinette Savill, autoare premiata pentru cartile dedicate dietelor speciale, prezinta peste 70 de retete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmand acest plan, veti adora fiecare inghititura din retele culinare.
Antony J. Haynes este unul dintre cei mai experimentati si bine pregatiti nutritionisti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutritie din Harley Street, Londra. In ultimiizece ani a sustinut cursuri intensive si workshopuri de nutritie avansata. Este autorul cartii Factorul insulina. Antoinette Savill este castigatoarea premiului Glenfiddich pentru retete culinare si autoarea bestsellerurilor: Retete culinare care nu contin gluten,grau si produse lactate; Elimini graul, scapi de kilogramele in plus si Prepararea mancarurilor care nu provoaca alergii petru copii.
 

Pe aceeași temă