Creeaza-ti jobul ideal


0 ( 0 )

AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
256
ISBN:
9789730304794
BDCID:
00326058

Creeaza-ti jobul ideal este un ghid practic de dezvoltare profesionala si personala. Scopul acestei carti este sa te ajute sa iti descoperi jobul ideal, si nu doar sa il descoperi, ci si sa-l practici. De-a lungul cercetarii pe care am facut-o, prin analiza directa sau a multor biografii a sute de oameni care si-au gasit jobul ideal, dar si din experienta proprie, am descoperit ca exista un drum general valabil pe care, daca il urmezi, iti vei descoperi acea activitate profesionala care sa te faca sa te simti „omul potrivit la locul potrivit”. Ca in toate demersurile, primul pas si poate cel mai important este sa-ti doresti acest lucru, iar faptul ca acum tu tii aceasta carte in mana denota ca si tu iti doresti sa-ti descoperi profesia ideala si prin ea sa-ti indeplinesti misiunea profesionala.
 
Aceasta carte este destinata persoanelor care vor sa descopere care este misiunea lor profesionala si sunt dispuse sa-si indeplineasca visele. Atunci cand faci ceea ce iti place munca iti aduce bucurie, satisfactii si starea de implinire. Cand faci ceea ce «trebuie» te risipesti si pierzi cea mai importanta resursa pe care o ai – timpul. Automat iti pierzi si sanatatea si starea de bine.

In aceasta carte vei descoperi care sunt actiunile pe care le ai de facut, in ordinea in care apare necesitatea lor ca sa iti descoperi si sa practici jobul tau ideal. Cartea are la baza studii stiintifice, principii din psihologie, neurostiinta, neuroplasticitate, descoperirea vocatiei si nu in ultimul rand experienta proprie si a multor oameni de succes care si-au descoperit si practica cu bucurie misiunea profesionala. Cartea contine si multe explicatii si teme practice care sa te ajute sa intelegi de ce sunt necesari pasii pe care ti-i propun sa-i faci. Daca vei urma pasii prezentati in aceasta carte si tu iti vei gasi si vei practica jobul ideal.

Vreau sa constientizezi faptul ca tu esti singurul responsabil pentru a face acesti pasi, pentru ca daca tu nu o vei face nu o face nimeni in locul tau. Nu exista nici o scurtatura, astfel incat prin intermediul acestei carti iti propun sa fii propriul tau stapan si sa actionezi constient pentru a realiza ceea ce iti doresti, in loc sa astepti sa se intample ceva de la sine. Cartea este ca o harta a traseului spre jobul ideal, iar tu esti calatorul. Vei regasi in carte o etapizare a actiunilor si anticiparea a ceea ce urmeaza pentru ca atunci cand stii ce urmeaza si te pregatesti pentru urmatorul pas vei fi mai sigur pe tine si mai putin tentat sa renunti.

Daca ai ajuns in punctul in care nu mai esti dispus sa iti irosesti timpul si energia in activitati care nu iti aduc bucurie atunci aceasta carte este pentru tine. Este destinata persoanelor care vor sa descopere care este jobul potrivit lor, jobul care le umple, care le ghideaza catre menirea lor profesionala si sunt dispuse sa-si indeplineasca visele.


Carti Afaceri Economie Carti Dezvoltare Profesionala Carti Sanatate Carti Dezvoltare Personala

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit