Pseudoortodoxia (falsa ortodoxie)


Autor:

Etichete:

Editura:
Egumenita - 2019 - 200 de pagini

ISBN:
9786065503564
BDCID:
00325643

Descriere

Pseudoortodoxia (falsa ortodoxie). Intrebari si raspunsuri

Multumirea sufleteasca, pe care o simte omul in urma implinirii regulilor, nu are nimic in comun cu viata duhovniceasca si cu Ortodoxia. Pesemne ca o astfel de multumire, de pe urma meritelor lor, simteau si fariseii, care nu au vrut sa Il primeasca pe Hristos. Poate ca ceva asemanator simt si oamenii, care urmaresc cu ravna in biserici – cine, cum si ce face, ca sa nu puna la intamplare o lumanare sau sa nu treaca din intamplare pe unde nu trebuie si cand nu trebuie. Insusirea exterioara a regulilor devine o bariera serioasa in calea catre Biserica, iar „ortodocsii”, care implinesc numai regulile exterioare ale Bisericii, sunt o piedica si mai cumplita pentru oamenii care Il cauta pe Hristos.
 
In aceasta carte sunt adunate intrebari ale oamenilor, care intr-un fel sau altul s-au ciocnit in viata lor duhovniceasca de manifestarile pseudoortodoxiei. La aceste intrebari raspunde un propovaduitor si publicist contemporan, ieromonahul Macarie Marchis.

Parintele Macarie a ajutat deja multi oameni sa vina la Biserica si sa gaseasca raspunsuri la intrebari importante si „incomode”. Nadajduim foarte mult, iubiti cititori, ca aceasta serie de carti, pregatita de editura noastra, va va ajuta si pe dumneavoastra sa gasiti calea catre Hristos.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.