Societatea cu raspundere limitata unic asociat

Societatea cu raspundere limitata unic asociat

Descriere

Lucrarea de fata este rezultatul unei activitati constante in domeniul dreptului societar, ce supune atentiei o tema de o reala utilitate, anume societatea cu raspundere limitata cu unic asociat, ce a constituit inca de la inceput cea mai controversata forma societara, care contravine principiilor ce guverneaza institutia persoanelor juridice, in general, si a societatilor, in special.
  Avand in vedere importanta practica pe care acest tip de societate o prezinta, fiind modul de organizare a activitatii economice preferat de intreprinzatori, societatea cu raspundere limitata cu unic asociat a cunoscut in decursul timpului transformari care i-au imbogatit si reconfigurat regimul juridic. In cadrul lucrarii, am analizat in detaliu toate aceste prefaceri legislative si in corelatie cu modificarile intervenite in legislatia europeana.
  Bazata pe o bogata bibliografie de specialitate atat romana, cat si straina, lucrarea isi propune sa ofere unui larg cerc de cititori un util instrument de lucru.

Pe aceeași temă

Eugenia Gabriela Leuciuc