Afumaturi, pastrama, carnati


Autor:

Etichete:

Editura:
M.A.S.T. - 157 de pagini

ISBN:
9789731822495

Descriere

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

Comanda Cartea



Termeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.