Puterea lui NU

Puterea lui NU

Descriere

Puterea lui NU. Pentru ca un cuvant mic poate aduce sanatate, abundenta si fericire

Nu este deloc o intamplare ca citesti acum aceste randuri. Ai vazut, cu siguranta, cartea pe un stand si ti-a atras atentia titlul. Cuvantul „Nu" din titlu. Esti, desigur, genul de persoana mai inclinata sa spuna da celor care iti cer ajutorul, decat nu celor care cer prea mult. Si te gandesti sa schimbi ceva...  Ei bine, ai nimerit unde trebuie. Aceasta este cartea care te va ajuta sa-ti exploatezi puterea pe care e posibil sa nu fi stiut ca o ai. O putere care iti poate aduce in viata abundenta, iubire si, in cele din urma, pace.
Aceasta putere i-a ajutat pe autorii cartii de fata, dupa cum chiar ei marturisesc, sa indeparteze influentele negative din propria viata, si sa faca loc influentelor pozitive. Sa atraga bani, iubire, sanatate si oportunitati.  „Este important ca in multe situatii diferite de viata sa-ti pui intrebarea: Ar trebui sa spun nu? Daca te gandesti, meditezi, dezbati, cantaresti acest lucru, vei ajunge sa intelegi mai profund cine esti, ce este bine pentru tine, pentru viata ta si pentru oamenii din jurul tau. In cele din urma, vei ajunge in situatii in care vei putea spune da abundentei care ti-a fost intotdeauna menita. La urma urmei, in pofida titlului acestei carti, scopul final este sa spui da - sa aduci un Da fericit in viata ta, unul care deschide usa oportunitatilor, abundentei si iubirii.  In fiecare zi suntem incantati de ceea ce a adus in viata noastra acest nou Da si stim ca si tu vei fi la fel."
Puterea lui Nu ne-a ajutat, literalmente, pe noi, autorii, sa supravietuim. Odata cu ea, ne-am eliberat de societate, institutii, prieteni, iubiri, colegi, sefi si sisteme de credinta care au incercat sa cladeasca o cusca in jurul nostru. Cei care au incercat si inca incearca sa ne controleze.  - James Altucher si Claudia Azula Altucher

Pe aceeași temă