Cu tine în Paris

Cu tine în Paris

Descriere

Tatiana avea paisprezece ani, iar Evgheni saptesprezece cand s-au cunoscut si cand s-ar fi putut naste o idila... Zece ani mai tarziu, se reintalnesc din intamplare si incearca sa se apropie iarasi unul de celalalt. Dar, desi s-au maturizat si ai crede ca nimic nu le mai poate sta in cale, de fapt situatia este complicata: pe de-o parte, Tatiana are o multime de planuri bine puse la punct, iar pe de alta parte, Evgheni se simte nesigur si poarta inca povara unei tragedii din adolescenta. Oare acum vor reusi sa treaca peste obstacole si ezitari, pentru a ramane impreuna?

"Eu stiu - stiau si ei, fara sa si-o spuna - ca in clipa asta traiau ceva rar, ceva ce se traieste pentru foarte scurt timp, unul dintre momentele aidoma unei bilute de mercur, elementar..."

Clementine Beauvais, autoare de succes international, creeaza in acest volum o intriga ravasitoare despre o iubire neimplinita. Avand drept fundal cel mai romantic oras din lume, Cu tine in Paris este o poveste de iubire fara varsta, care isi pastreaza nestirbit farmecul, indiferent de epoca. Nu e un dat ca iubirea pierduta sa fie o tragedie.

"Nu-i nevoie sa faci mereu caz de iubirea pierduta. Dar pentru cei doi, ingaduiti-mi sa fac o exceptie. Priviti cum tremura de bucurie ca se revad. Priviti-le putin ochii…"

"Absolut incantatoare." - NICOLA YOON, autoare de bestselleruri New York Times

"Oricine a suferit din dragoste se va regasi in aceasta poveste emotionanta si tulburatoare." - Publishers Weekly

Clementine Beauvais scrie atat in limba franceza, cat si in engleza. Printre volumele sale in engleza se numara seriile Sesame Seade si The Royal Babysitters, iar Piglettes este un bestseller in Franta, unde cartile ei au fost recompensate cu numeroase premii. Inca de la aparitia volumului, Cu tine in Paris s-a mentinut in topul tuturor listelor de bestselleruri, in primele trei luni vanzandu-se peste treizeci de mii de exemplare. Clémentine locuieste si lucreaza in Marea Britanie, in orasul York.

Pe aceeași temă

Clementine Beauvais

Clementine Beauvais

Clementine Beauvais