Lecții de supraviețuire în condiții extreme

Lecții de supraviețuire în condiții extreme

Autor
Editura
An publicare
2019
Nr. Pagini
256
ISBN
9786063803390

Descriere

Care este legatura dintre a te tari prin jungla si lista noastra cu ce avem de facut? Ce ne invata supravietuirea in situatii extreme des­pre viata de zi cu zi?  
John Hudson, instructor in tehnici de supravietuire in Armata Britanica, stie ce trebuie facut, pana in cel mai mic amanunt, pentru a supravietui in conditii extreme. Combinand experienta de pe teren cu cei peste 20 de ani de studiu al alegerilor pe care oamenii le-au facut sub presiune extrema, Lectii de supravietuire este o carte din care vei invata cum sa aplici principiile de supra­vietuire in viata de zi cu zi.   Piatra de temelie a supravietuirii militare este intelegerea relatiei dintre efort, speranta si obiective – o mentalitate care poate fi transpusa oricand si oriunde.   Lucrarea contine povesti reale de supravietuire in dezastre si ca­tastrofe si, daca vei urma sfaturile aplicate in aceste cazuri, poti dezvolta o mentalitate care sa-ti permita sa iei decizii si sa faci alegeri corecte atunci cand te afli sub presiune in situatii similare.

O carte absolut geniala! - Chris Evans, scriitor   Cu claritate, umor si detasare, aceasta carte ne invata ce sa facem pas cu pas in caz de naufragiu. John Hudson este detinatorul unei adevarate intelepciuni a supravietuirii. - Tristan Gooley, autor de bestselleruri si explorator  

Pe aceeași temă

John Hudson