Love warrior: iubește și luptă

Love warrior: iubește și luptă

Descriere

Cartea te bântuie cu o forţă teribilă — The Washington Post
A avut o copilărie nefericită, iar în adolescenţă a descoperit refugiul în alcool, droguri şi mâncatul în exces. Apoi, când l-a întalnit pe chipeşul Craig şi au întemeiat o familie, a simţit cum renaşte, cum îşi lasă în urmă trecutul şi îşi descoperă sinele autentic. Dar nimic n-a pregătit-o pentru cosmarul în care urma să se transforme viaţa ei când a primit vestea că a fost tradată de cel pe care îl iubea. Cartea autobiografică Love Warrior, a autoarei de succes Glennon Doyle, este atât o reflecţie amară asupra singurătăţii şi spaimei de a nu fi acceptată şi înteleasă, cât şi un mesaj optimist şi un îndemn: iubeşte şi luptă pentru iubirea ta.
Deşi tot mai multe voci se ridică împotriva discriminării, continuăm, de cele mai multe ori incoşntient, să ne construim imaginea după cea impusă de societate. Iubirea însăşi e pervertită: femeile încearcă din răsputeri să atinga acel ideal, în timp ce bărbaţii (iar soţul autoarei nu face exceptie) sunt învăţaţi să-şi dorească un anumit tip de femeie, care de fapt, nu există ca atare. Glennon Doyle porneşte lupta de independenţă faţă de falsele idealuri ale societăţii contemporane.
Sinceră, curajoasă, cu suflet mare. — Kirkus Reviews
Love Warrior are între paginile ei un imens bagaj de adevăruri dureroase. — Chicago Tribune
Femeile vor să recitească acel pasaj în care autoarea le spune fetiţelor ei că a fi sexy nu înseamnă pantofi stiletto şi fuste mini, ci să te cunoşti şi să te respecţi pe tine însăţi. — Publishers Weekly
M-a lăsat fară cuvinte. — Brene Brown

Pe aceeași temă

Glennon Doyle