Corpul nu uită. Vindecarea traumelor profunde din inconștient

Corpul nu uită. Vindecarea traumelor profunde din inconștient

Descriere

Corpul încearcă adesea să ne vorbească, să ne spună o poveste: propria poveste, uitată de noi. În străfundurile lui, el păstrează amintirea unor suferințe și traume din copilăria timpurie, din viața intrauterină, uneori chiar din istoria părinților și a strămoșilor. Imprimate în mușchi, țesuturi și în carne, aceste dureri răsună în organism și ies la suprafață de-a lungul vieții.
Prin cartea de față, Myriam Brousse te ajută să îți identifici și să înțelegi originile propriilor suferințe, precum și tiparele inconștiente după care iei hotărâri. Eliberează-te de traume acționând asupra corpului pentru a-l vindeca, ieșind astfel din cercul infernal al repetițiilor, recăpătându-ți sănătatea și cârma propriei vieți.
Myriam Brousse fondatoarea Școlii pentru studierea memoriei celulare, cu o experiență de peste 30 de ani în psihoterapie. Alături de alți cercetători, a creat metoda de investigare bazată pe memoria celulelor, care i-a permis să descopere originea suferințelor pacienților și să îi ajute să își descopere și să își atingă potențialul.

Pe aceeași temă