Riverdale. Întoarcerea la Shadow Lake (vol.2)


Descriere

Un serial original Netflix

Archie este judecat pentru crima! Betty, Veronica si Jughead stiu ca Hiram Lodge i-a inscenat totul lui Archie, insa probele impotriva tanarului par incontestabile. De aceea, in disperare de cauza, gasca de prieteni ticluieste un plan menit sa demonstreze nevinovatia lui Archie: trebuie sa se intoarca la locul crimei. Trebuie sa se intoarca la Shadow Lake. Odata reveniti la cabana familiei Lodge, pericolele ii pandesc la fiecare pas in padure. Vor gasi oare pustii dovezile de care au nevoie pentru a-l salva pe Archie? Si, mai ales, vor reusi sa se intoarca la Riverdale in viata?
 
Relatat din mai multe perspective, acest roman, a carui actiune se petrece in universul Riverdale, spune o poveste originala, neintalnita in serial!

Fragment din volumul „Riverdale. Intoarcerea la Shadow Lake" de Micol Ostow:
 
"Dar Regele Gargui? El nu ia, el da. Face promisiuni. Ne sopteste seducator. Ne spune ca putem sa ne bucuram din nou de acele placeri deosebite - doar daca ne dovedim loialitatea.
Asa ca o fac. Atunci cand sarcinile ni se dezvaluie, le savurez din plin si profit de sansa mea de a ma ridica printre cei din grup, in ochii Regelui.
In Joc, am gasit lucruri pe care le vreau, la care ravnesc. O comunitate, un scop. Sentimentul ca o ordine superioara ne conduce pe toti. Singurul lucru care ramane inca de neatins?
Dilton Doiley. Si Ben, printul meu.
Si pe mine m-a luat prin surprindere.
Acum, cand plec de acasa de la Reggie, simt un fior pe sira spinarii, in oase. O alta noapte intunecata in Riverdale, un al drum laturalnic si plin de umbre in orasul asta tradator caruia ii spun „casa." Nu cred ca vreunul dintre noi este cu adevarat in siguranta aici. Cand o ramura se rupe la distanta, tresar, dar faptul ca-mi dau seama ca a fost doar vantul nu ma mangaie prea mult.
Ucigasul lui Jason Blossom este mort. Masca Neagra e in spatele gratiilor. Teoretic, raul care pandeste pe strazile din Riverdale a fost prins.
Dar numai teoretic.
Cunosc intunericul. Ma urmareste, ma cauta.
Cand baietii - mai intai Dilton, apoi Ben - m-au gasit si m-au recrutat in jocul lor, am sperat...
Mi-am permis sa fiu oarecum optimista, sa sper ca, daca Dilton... daca ar vedea ceva in mine, daca doar... m-ar observa asa cum il observasem eu... ei bine, speram ca impreuna am putea fi o forta mai puternica decat intunericul. 
Nu m-am asteptat sa am sentimente pentru Ben. Nu m-am asteptat la nimic.
Jocul a creat o legatura intre noi. In padurea Fox, in buncarul lui Dilton noi trei lucram pentru Rege. Avansam, desi nu am folosit cuvantul asta, nu atunci. Dar, facand asta, ne legam unul de celalalt, tesandu-ne intr-o panza pe care am folosit-o drept plasa de salvare.
In seara asta, am venit la Reggie ca sa-i vad, dar pot sa ma impac cu faptul ca nu au venit. La urma urmei, nu stabiliseram nimic. Si sunt sigura ca sunt ocupati, implicati in Joc, prinsi in a se asigura ca sarcinile, codurile si incercarile stabilite de Regele Gargui sunt respectate. Ca suntem pregatiti pentru ele.
Am incredere in Dilton. Am incredere in Ben. Si am incredere in Rege.
Si, cu toate ca am din nou sentimentul de panica pulsanda - ca intotdeauna - ca cineva (sau ceva) pandeste dincolo, in salbaticia din Riverdale...
Stiu ca, in cele din urma, voi ajunge la nivelul urmator. Ca voi fi implinita. Si ca Dilton ma va vedea ca regina de care noi toti avem nevoie sa fiu.”

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.