Tu (ediția tie-in)

Tu (ediția tie-in)

Descriere

Acum, un serial NETFLIX

Atunci cand o tanara si frumoasa scriitoare aspiranta intra in libraria din New York in care lucreaza Joe Goldberg, el face ceea ce ar face oricine in situatia lui: ii cauta pe Google numele pe care l-a aflat de pe cartea de credit. Este doar o singura Guinevere Beck in intreaga metropola. Ea are un profil public de Facebook si posteaza pe Twitter neincetat, dezvaluindu-i lui Joe tot ce ar avea nevoie sa stie: se recomanda pur si simplu Beck, pentru prietenii ei, a urmat cursurile la Universitatea Brown, locuieste pe Bank Street si va fi la un bar din Brooklyn diseara – locul perfect pentru o intalnire “intamplatoare”. Pe masura ce Joe capata in mod invizibil si obsesiv controlul asupra vietii lui Beck, el orchestreaza o serie de evenimente pentru a se asigura ca Beck nimereste in bratele lui primitoare. Trecand de la statutul de hartuitor din umbra la cel de iubit oficial, Joe se transforma in barbatul visurilor lui Beck, totul in timp ce, pe tacute, inlatura orice obstacol care i-ar putea sta in cale. Chiar daca asta ar insemna sa ucida.   Un thriller exceptional, cu atitudine, fara jena si cu o adevarata intuitie asupra naturii obsesiilor. - Sophie Hannah   Hipnotizant. - Stephen King   Un roman captivant pe de-a intregul. - Revista

Tu, editia a II-a - coperta film. Cea de a doua carte a seriei este Corpuri ascunse, carte care sta la baza serialului Netflix Tu - sezonul 2.

Fragment din cartea "Tu" de Caroline Kepnes:

"- Nu te supara. - Nu sunt suparat, Beck.  - Amandurora ni s-a parut ca balonul a fost un pic insensibil. - Insensibil.  - Adica... e o fata zambitoare.  - Da, e un balon pentru bolnavi.  - Da, Joe, dar nu e chiar asa de simplu.   - Pe site-ul lor e chiar acolo, la baloane cu urari pentru bolnavi.  - Da, dar nu e ca si cum s-ar fi accidentat la tenis.  Tenis.   - Beck, intelege-ma.   - Te inteleg.   - N-am avut intentii rele.  - Stii, Joe. O fata zambitoare si galbena, imensa, e cam ultimul lucru din lume pe care vrei sa-l vezi cand un ciudat ti-a intrat in casa si te-a atacat. Adica e un zambet.  E asa, gen...  - Isuse!, am spus.  - Nu e genul de moment cand sa zambesti.  - Imi pare rau.  - Nu trebuie sa-ti para rau acum.  - Beck, putem merge la o cafea sau la ceva?  - Chiar nu pot acum.  Niciodata n-ai parut a fi mai departe de mine si o sa iau balonul ala si o sa-l intep de o toti dracii si in acelasi timp o sa iau balonul si o sa-l infasor de gatul lui Peach pentru ca CINE MAMA DRACULUI SE PLANGE SI DE UN BALON?    Au trecut sapte ore si sase zile intregi de cand Peach s-a intors de la spital. Tu esti ocupata cu scoala si ocupata cu Peach, inca stai la ea acasa. Dar nu esti prea ocupata ca sa faci schimb de e-mail-uri cu un necunoscut numit [email protected].  Tu: Hei, ma poti suna?  Capitanul: Nu chiar acum. Mai vii weekend-ul asta?  Tu: Sunt foarte ocupata. Nu ma poti suna?  Capitanul: Vreau sa te vad.  Tu: Dar nu am masina.  Capitanul: Ia-ti una si am eu grija de restul. Inca porti marimea S, da?  Tu: Da.  Cand planurile tale cu capitanul sunt stabilite, pleci de la Peach cu un taxi. Te sun. Intra casuta vocala si nu iti las un mesaj. Nu sunt Capitanul si ignori si apelul de la Peach si ea iti trimite un e-mail, tot scris cu majuscule:  UNDE ESTI TU?  Scrii inapoi rapid si concis:  Urgenta de scris. Poveste lunga. Merg la 'tabara de scris' (haha) la Silver Seahorse, in Bridgepoint. Sa ai grija de tine si sa incui usile. Love love love Beck"

Pe aceeași temă

Caroline Kepnes

Caroline Kepnes

Caroline Kepnes

Caroline Kepnes

Tu

Caroline Kepnes

Caroline Kepnes

Caroline Kepnes